Emotionele Gezondheid

In dit boek leer je hoe je jouw gezondheid drastisch versterkt op verschillende niveaus.

Vaak richten we ons enkel op de voeding, maar dat vormt slechts een klein onderdeel van het grote plaatje.

In dit boek krijg je het antwoord op vragen als:

Wat ga je allemaal leren?

Je ontdekt wat jouw belangrijkste energieblokkades zijn en hoe je die kunt oplossen. Het boek Emotionele Gezondheid bevat tevens mijn belangrijkste inzichten die ik als natuurgeneeskundige heb opgedaan bij het begeleiden van duizenden mensen met verschillende gezondheidsklachten.

Daarnaast bevat het interessante lessen uit meer dan 75 wetenschappelijke studies, die ik op een eenvoudige manier aan je uitleg.

Wat is mijn belangrijkste inzicht?

Hoe beter de energie door je lichaam stroomt, hoe gezonder je bent. Ik zeg dat niet zomaar. Ik kreeg dit inzicht als natuurgeneeskundige, nadat ik duizenden mensen had begeleid met hun gezondheid.

Alles wijst duidelijk één kant op: je emoties zijn bepalend voor je lichamelijke gezondheid én je mentale veerkracht. Dit gaat veel verder dan de impact van voeding op je gezondheid. Sommige emoties zorgen ervoor dat de energie in je lichaam minder goed stroomt. De energieblokkades die daardoor ontstaan, maken je langzaam ziek.

Aan de hand van verschillende oefeningen, kun je direct aan de slag met het verhogen van jouw levensenergie. Alle complexe materie heb ik eenvoudig vertaald. Niemand heeft iets aan een complex boek wat je in de kast zet en niet meer leest.

KLIK HIER voor een inkijkexeomplaar van het boek.

“Zodra je het grote plaatje van jouw lichaam begrijpt en ziet hoe prachtig alles met elkaar verbonden is, gaat er een nieuwe wereld voor je open. Een wereld vol met levenskracht, dankbaarheid en zelfliefde.”

Zie onderaan deze pagina voor meer info over de gratis lezing.

Wist je dat...

Bonus:

Gratis online lezing ‘Hoe blijf je langer gezond’ t.w.v. € 25 euro.

Bij je bestelling ontvang je een mail met de inloggegevens voor deze lezing.

Wat ga je allemaal leren?

  • Hoe vertraag je het verouderingsproces?
  • Hoe houd je je jouw hersenen in topconditie en versterk je jouw mentale focus?
  • Mijn favoriete strategieën voor een gezonde hormoonbalans.
  • Interessante inzichten uit veelbesproken wetenschappelijk studies.

Belangrijk:
Markeer ons e-mail adres als veilig. Soms komt de bevestigingsmail in je reclamefolder terecht. Kijk daarom ook even in je spamfolder.

Mohammed Boulahrir

Over de schrijver

Ir. ing. Mohammed Boulahrir is natuurgeneeskundige en studeerde klinische psycho neuro-immunologie. Zowel in Nederland als in België is hij vooral bekend van de lezingen die hij sinds 2011 verzorgt via zijn opleidingsinstituut de Poweracademy.

Tot 2016 had hij een praktijk voor natuurgeneeskunde in Rotterdam. Hier begeleidde hij mensen met verschillende gezondheidsklachten. Denk hierbij aan hormonale klachten, darmklachten, vermoeidheidsproblemen, een burn-out en auto-immuunaandoeningen. Hij kijkt niet enkel naar de lichamelijke oorzaken, maar ook naar de onderliggende psycho-emotionele oorzaken van gezondheidsproblemen.

“Zodra je het grote plaatje van lichaam begrijpt en ziet hoe prachtig alles met elkaar verbonden is, gaat er een nieuwe wereld voor je open. Een wereld vol met meer levenskracht, dankbaarheid en zelfliefde.”

Mijn boodschap aan jou:

Het is tijd dat we liefdevol onze energiefrequentie verhogen. Dat afgescheidenheid plaats maakt voor eenheid. Dat we het mooiste in ons met de wereld delen. Dat we onszelf niet klein houden. Het is tijd dat wij VOLLEDIG gaan leven en zo het VERSCHIL gaan maken.

Ik hoop dat het boek Emotionele Gezondheid je daarbij helpt.

Hartelijke groet,

Ir. ing. Mohammed Boulahrir
Onderzoeker en leerling van het leven

Heb je nog vragen?
Wij zijn te bereiken via: info@poweracademy.nl

0

Mis niets en ontvang wekelijks gratis
gezondheids- en persoonlijke groei tips.

Meld jezelf aan door hieronder je voornaam en e-mail in te vullen.

Wij houden ook niet van SPAM, dus wees gerust