Reviews en reacties en n.a.v. de opleidingen en trainingen.

“Deze cursus heeft mij bewust gemaakt om naar mijn lichaam te luisteren en mijn voedingspatroon aan te passen. Ik ben er zo blij mee! Ik heb meer energie, mijn huid ademt en ziet er stralend uit en ik zit lekker in mijn vel! Ik wil ieder echt aanraden om deel te nemen aan deze cursus!”
Jacintha Meijer
“Mohammed Boulahrir is iemand die veel passie heeft voor wat hij doet, enorm veel kennis heeft over voeding en dit op een geweldige manier kan delen! Tijdens de cursus was er ook een hele leuke sfeer, waarin iedereen inspireert om nog gezonder te gaan leven. Kortom; passie, gedeelde interesse, oprechtheid. Verander je eetpatroon, verander je lifestyle, verander je wereld!”
Janneke de Koeijer
“Dit seminar Was voor mij een van de beste cadeaus ooit! Vooral het “waarom” sprak mij erg aan. Nogmaals hartelijk dank voor deze wake up call! Hopelijk zullen er meerdere van dit soort seminars volgen omdat je iedereen kunt bereiken met je krachtige, oprechte punitiviteit en “know how”.”
Arzu Karal
“Een zeer interessante en leerzame cursus over je gezondheid. Als je veel om je lichaam geeft, dan is deze cursus erg inspirerend en zeker een aanrader. Het is een investering voor je eigen gezondheid. Bedankt Mo!”
Dior Donovan Richard
“Mij heb je zeker geïnspireerd, Mohammed en blijkbaar straal ik het uit, want mijn omgeving vraagt mij ernaar. Je kunt het direct delen met vrienden en familie. Niets anders.”
Marina de Dobbelaere
“De cursus is in gemakkelijke taal, geen moeilijke bewoordingen, en…. eenvoudig toe te passen. Echt een aanrader… je krijgt zeer zeker waar voor je geld”
Tanja Lomans
“Het waren inspirerende avonden! Trots op wat we hebben geleerd. Jammer dat ik er gisteren niet bij kon zijn. Bruno bedankt dat je de honeurs waar wilde nemen:-)”
Geerte Aravena Verkleij
“Bedankt Mo! Je hebt me heel erg geïnspireerd en ik weet en eet een stuk beter door jou!”
Marina de Dobbelaere
“Wat een verrijking!! Was wel altijd een gezondheids freak, maar nu heb ik betere handvaten en kan ik bewust en gericht op mijn doel af. Kennis maakt macht.”
Wahida Tjong A Hung
“Door deze cursus heb ik meer energie en voel mij goed en wil ik andere nu inspireren die gezondheid en voeding ook belangrijk vinden door hen te informeren over deze cursus. Het is voor mij een nieuw begin van een gezonde leefwijze. Dus geen dieet zoals sommigen denken, maar een andere manier van leven !”
Rachim Saebu
“Ik heb zoveel geleerd en voel mij veel beter sinds ik de cursus heb gevolgd. Vooral dat van de cosmetica was wel even schrikken. Dit seminar was echt een EYEOPENER. Thnx Mo!”
Najia Amrani
“Veel mensen denken dat gezond eten per definitie niet lekker is of dat je niet zonder brood kan. In deze cursus komt het hoe en waarom aan bod. Mohammed inspireert en het leukste is dat de cursisten elkaar ook inspireren. En dat allemaal terwijl ej investeert in je eigen gezondheid!”
Monique Ravensberg
“Bedankt, het was zeer leerzaam! Ik ben heel blij dat ik deze stap naar een goede gezondheid heb gezet en voel me al stukken beter (en we zijn nog maar net begonnen) dus dat beloofd wat!! Ps: Ik kan het iedereen aanraden, ben je veel moe, heb je weet ik wat voor een kwaaltjes of ziektes, wil je een mooiere huid of een gezonder gezin. Doen!”
Danielle Bontenbal
“Door het volgen van deze cursus, leer je pas echt wat goede voeding is en wat opnder een gezonde levensstijl wordt verstaan! Niet gedacht dat bepaalde eetgewoontes, bepalend zijn voor je slecht voelen! Ik heb definitief afscheid genomen van een aantal producten die ik voorheen altijd associeerde met gezond en kennis gemaakt met voeidng die pas echt goed is voor je lichaam. Ook had ik nooit gedacht dat bepaalde cosmeticaproducten zo een impact hebben op ons lichaam! Ik raad ook alle sporters aan om deze cursus te volgen!”
Sanne Reinink
0

Mis niets en ontvang wekelijks gratis
gezondheids- en persoonlijke groei tips.

Meld jezelf aan door hieronder je voornaam en e-mail in te vullen.

Wij houden ook niet van SPAM, dus wees gerust