Trainer

Mijn interesse is de mens en mijn grootste passie is om mensen te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Ik heb jarenlang een eigen praktijk gehad waar ik als Orthomoleculair therapeut werkzaam was. Een Orthomoleculair therapeut probeert het lichaam op een natuurlijke manier in balans te brengen. test

Trainer

Ik ben geboren en getogen in België, waar ik in 1996 mijn diploma van Gegradueerd Psychiatrisch Verpleegkundige met onderscheiding behaalde. Gedurende 10 jaar begeleidde ik patiënten met een psychiatrische stoornis en was ik werkzaam als tutor op de HogeSchool Zuyd.

Trainer

Na de middelbare school studeerde ik Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Daarna specialiseerde ik mij in de (top)sport en Orthomoleculaire geneeskunde en voedingsleer. Tegenwoordig ben ik docent, (gast)spreker, schrijver en werk ik voor diverse bedrijven en ondernemingen.

Alles ontstaat vanuit een bepaald energieniveau. Hoe hoger dit energieniveau, hoe gelukkiger en gezonder je in het leven staat.

Veel mensen halen niet alles uit het leven. We zijn krachtige wezens maar gedragen ons helaas niet altijd zo. Alles ontstaat vanuit een bepaald energieniveau. Hoe hoger dit energieniveau, hoe gelukkiger en gezonder je in het leven staat. De trainingen die de PowerAcademy verzorgt, hebben tot doel het verhogen van een ieders persoonlijke energieniveau. Voor de een betekent dit een gezondere leefstijl voor de ander betekent dit werken aan de mentale aspecten.

Centraal hierbij staat het waarom. Je kunt op rationeel niveau nog zoveel weten, nog zoveel met het hoofd begrijpen, maar uiteindelijk, zal alleen het ‘weten’ weinig zoden aan de dijk zetten. Waar het om gaat is dat je VOELT waarom iets belangrijk is. Onze trainingen maken het verschil doordat wij vooral bezig zijn met het WAAROM. Inzicht in het waarom is de sleutel tot het behalen van je doelen. Wat alle trainers bij de verbindt PowerAcademy verbindt, is dat wij PASSIE hebben voor wat we doen en dat we leven wat we vertellen.

Laat je inspireren tijdens een van onze events:

Master Your Health

Dit is een unieke training waarin je in 1 maand tijd, stap voor stap werk gaat maken van je gezondheid.
Volledige info

Essentiële voedingsstoffen

Tijdens deze avond krijg je een beter inzicht in de werking van je spijsvertering en hoe je de opname van vele voedingsstoffen optimaliseert.
Volledige info

Hoe blijf je langer jong?

Hoe vertraag je rimpelvorming en het grijs worden van je haar? Hoe krijg je meer energie en levenslust? Deze en veel meer onderwerpen komen aan bod tijdens deze lezing.
Volledige info

Meer stralen, minder stress

Waarom je je door stress minder gelukkig, angstig of ‘leeg’ voelt en hoe je dit herstelt. Krijg inzicht in stress en een burn-out en leer wat je hiertegen doet zodat je optimaal kunt blijven genieten.
Volledige info

Innerlijke rust in 2024

Hoe zorg je voor dat 2022 jouw jaar wordt! Het doel van deze lezing is dat ik hiermee hoop dat meer mensen nog krachtiger in het leven staan!
Volledige info

Voeding & Vitaliteit

Tijdens dit seminar leg ik de onderliggende mechanismen uit bij overgewicht, vermoeidheid of een zwak immuunsysteem.
Volledige info
0

Mis niets en ontvang wekelijks gratis
gezondheids- en persoonlijke groei tips.

Meld jezelf aan door hieronder je voornaam en e-mail in te vullen.

Wij houden ook niet van SPAM, dus wees gerust