Mijn naam is Katinka Gerrits. Ik ben geboren en getogen in België, waar ik in 1996 mijn diploma van Gegradueerd Psychiatrisch Verpleegkundige met onderscheiding behaalde. Gedurende 10 jaar begeleidde ik patiënten met een psychiatrische stoornis en was ik werkzaam als tutor op de HogeSchool Zuyd.

Omdat ik een bredere kijk op de gezondheidszorg wilde krijgen, startte ik in 2000 een 4-jarige opleiding tot Complementair Gezondheidstherapeut aan de Europese Akademie te Maastricht. Ik studeerde af met als scriptiethema “Posttraumatische stressstoornis”. Door deze beide studies ben ik ervan overtuigd geraakt dat een gezonde darm de basis vormt voor een goede gezondheid. Alles wat ik nu doe staat in het teken van die overtuiging. De darm is het tweede brein en emotionele blokkades worden onder andere in de darmen niet verwerkt of vastgehouden. Mede door die overtuiging ben ik in 2006 mijn praktijk onder de naam Colon Care gestart met verbluffend resultaat. Ik mag wel stellen dat ik inmiddels een goede naam heb opgebouwd op dit vakgebied en honderden mensen heb mogen helpen met hun uiteenlopende klachten. Zo’n goede naam zelfs dat mij de Europese Akademie gevraagd heeft om les te geven in voedingswetenschappen. De effecten van slechte voeding, stress, angsten ten opzichte van onze gezondheid zien we trouwens ook terug bij mensen die in een burn-out terecht komen. Daar dit raakvlakken heeft met alles wat ik doe, heb ik me aangesloten bij het team van burn-out organisatie PHOENIX, en samen hebben we al veel mensen weer terug op de rails kunnen krijgen.

Sinds een aantal jaren geef ik dus les en mijn ervaring en netwerk is alleen maar gegroeid. Mijn kennis en ervaring delen is wat ik het liefste doe, vandaar dat ik ook niet lang getwijfeld heb toen de POWER ACADEMY mij vroeg om de training MASTER YOUR HEALTH te geven. Dit daar kennis, ervaring en integriteit hier hoog in het vaandel staat. Ik ben er klaar voor, u ook?

0

Mis niets en ontvang wekelijks gratis
gezondheids- en persoonlijke groei tips.

Meld jezelf aan door hieronder je voornaam en e-mail in te vullen.

Wij houden ook niet van SPAM, dus wees gerust