Over Mohammed Boulahrir en het ontstaan van de Poweracademy

In 2009 kreeg mijn moeder de diagnose longkanker. Ik ben toen gestopt met mijn werk om voor mijn moeder te zorgen. Elf maanden lang heb ik gevochten als een leeuw voor de gezondheid van mijn moeder.

Er waren dagen dat ik bijna 24 uur achter het internet artikels aan het lezen was over kanker.  Het waren de zwaarste maanden uit mijn leven tot nu toe. Het was een emotionele achtbaan en nu ik dit schrijf, voel ik de emoties weer in mijn lijf.

Sommige dagen was ik zwaar gefrustreerd omdat die rot tumor weer eens gegroeid was. Andere dagen echter, was ik weer zo blij als een kind omdat de tumor was gekrompen.

Ik had alle vertrouwen in een goede afloop…

Helaas besliste het lot anders.

Op 10 april 2010 is mijn moeder overleden aan de gevolgen van longkanker.

Een paar maanden na het overlijden van mijn moeder, wilde ik iets met deze ervaring doen. Hoe mooi zou het zijn als ik mensen kan behoeden voor deze aandoening? Van dichtbij had ik immers meegemaakt hoe groot de impact hiervan is.

Weet je wat hieruit ontstond?

De Poweracademy.
Ja, je leest het goed.
De dood van mijn moeder, zorgde voor de geboorte van de Poweracademy.

In korte tijd schreef ik een nieuw programma. Het was een samenvatting van de belangrijkste inzichten die ik had opgedaan als natuurgeneeskundige. Ik wilde gezondheid toegankelijker maken voor een grote groep en v

Zo ontstond het programma: Master Your Health.

In een klein zaaltje bij mij om de hoek aan de ‘s Gravendijkwal in Rotterdam, gaf ik wekelijks lezingen. Het waren kleine groepjes van 5-10 deelnemers. Ik had helemaal niets met presenteren en was super zenuwachtig wanneer ik weer voor een groep stond. Maar dat maakte mij niet uit. Mijn missie om mensen wakker te schudden was groter dan mijn angst om te falen.

Mijn enthousiasme werkte kennelijk zo aanstekelijk dat er binnen korte tijd steeds meer interesse was voor het Master Your Health programma.  En zo gebeurde het dat ik lezingen gaf van Groningen tot Brussel. Met soms wel 500 deelnemers.

Moraal van dit verhaal:

 • Laat het leven je niet verharden, blijf zacht en flexibel.
 • Accepteer dat het soms anders gaat, dan je graag wilt.
 • Soms kan er uit een pijnlijke gebeurtenis iets mooi ontstaan.
 • Als iets diep van binnen goed voelt, twijfel a.u.b. niet en ga ervoor!
 • Laat je niet verlammen door schaarste en angst, kies voor liefde en overvloed. Let wel: dit begint met zelfliefde. 😉

Na het uitvoeren en analyseren van vele bloedonderzoeken in mijn praktijk ontdekte ik bij veel mensen tekorten. Vaak onschuldige tekorten die op lange termijn kunnen zorgen voor een versnelde veroudering en diverse klachten. Ik heb ook gemerkt dat enkel het aanvullen van de tekorten in de praktijk bij veel mensen niet helpt zonder daarbij naar de onderliggende emotionele aspecten te kijken.

Boek, Emotionele Gezondheid.

In 2023 kwam mijn boek: ‘Emotionele Gezondheid’ uit. Het is gebaseerd op de belangrijkste inzichten die ik heb opgedaan bij het begeleiden van duizenden mensen met verschillende gezondheidsklachten. Denk hierbij aan hormonale klachten, darmklachten, vermoeidheid, een burn-out of een depressie. De dieperliggende oorzaak is vaak hetzelfde en dat is onze emotionele gezondheid. Het boek is een bestseller en in korte tijd meer dan 35.000 keer verkocht. Klik hier indien je meer wilt weten over dit boek. 

 

Emotionele Gezondheid

 

Mohammed Boulahrir

Studies: Ir. ing. Mohammed Boulahrir

 • Technische Innovatiewetenschappen, Technische Universiteit Eindhoven
 • Klinische pyscho-neuro-immunologie (Natura Foundation)
 • Orthomoleculaire geneeskunde, Ortholinea
 • Medische Basiskennis, Met als hoofdvakken: anatomie, pathologie en fysiologie.
 • Sociologie, Erasmus Universiteit Rotterdam
 • Technische Natuurkunde, Technische Hogeschool Rijswijk
 • Verschillende artsenseminars in binnen en buitenland over een breed aantal onderwerpen.

Specialiteiten

 • Hoe versterk je jouw weerstand?
 • Hoe zorg je ervoor dat je dieper slaap en uitgeruster wakker wordt?
 • Hormoonhuishouding
 • Hersenwerking, geluk en neurotransmitters.
 • Afvallen/aankomen/energiehuishouding
 • Het versterken van de weerstand en auto-immuunaandoeningen
 • Detox
 • Hoe emoties de gezondheid beïnvloeden.
 • Anti-aging, hoe blijf je langer gezond?
 • Superfoods & kruiden
 • Ayurvedische Geneeswijzen
 • Traditioneel Chinese Geneeswijze
 • Gezondheid op de werkvloer

Diensten

 • Verschillende trainingen op het gebied van voeding , gezondheid en bewustwording.
 • Key note spreker
 • High intensive 1 op 1 coaching. Let wel jaarlijks coach ik 1-5 personen. Aanmelding na selectie.
 • In company trainingen om het ziekteverzuim op een effectieve manier terug te dringen.  
  Een greep uit de selectie lezingen/trainingen voor bedrijven.
 • Inspiratie lezing (dit is vaak een introductie lezing, soms confronterend maar recht vanuit het hart gegeven)
 • Stress verminderen (het grote plaatje)
  Presteren vanuit focus en ontspanning (door het in balans brengen van de hersenstofjes)
 • De weerstand versterken
 • Je nachtrust verbeten
 • De spijsvertering in balans brengen
 • Hoe blijf je langer gezond?
 • Emotioneel in balans
0

Mis niets en ontvang wekelijks gratis
gezondheids- en persoonlijke groei tips.

Meld jezelf aan door hieronder je voornaam en e-mail in te vullen.

Wij houden ook niet van SPAM, dus wees gerust