Graag nodigen we je uit voor de lezing: “Essentiële voedingsstoffen en de zin en onzin van voedingssupplementen”. Tijdens deze avond krijg je een beter inzicht in de werking van je spijsvertering en hoe je de opname van vele voedingsstoffen optimaliseert. De onderstaande punten komen aan bod:
  • Belangrijke voedingsstoffen bij: een trage stofwisseling, vermoeidheid, voor de aanmaak van ‘geluksstofjes’ en voedingsstoffen die je helpen om beter te slapen.
  • Waarom vitamine D, B12, magnesium en zink vaak niet goed worden opgenomen?
  • Hoe optimaliseer je de werking van je spijsvertering en voorkom je veel klachten hierbij? (denk aan maag, darm, alvleesklier etc.)
  • Waarom Omega-3 soms toxisch kan zijn voor de lever.
  • Het verschil tussen een waardevol en waardeloos supplement. Kortom: waar moet je op letten bij de aanschaf van een voedingssupplement? (foute toevoegingen, verbinding waar je darmen niets aan hebben, dosering, etc.)
  • Verschillende ‘hulpstoffen die in meer dan 80% van alle voedingssupplementen zitten en de opname drastisch verminderen.
  • Een diepgaand inzicht in de werking van vele voedingsstoffen.
Er is een praktische uitleg aan de hand van een aantal casussen: darmen en huid, weerstand, hersenen en hormoonhuishouding. (Wat is belangrijk waarvoor en waarom?) Wij willen je ook vragen om je eigen voedingssupplement mee te nemen zodat je deze aan de besproken criteria kunt toetsen. Altijd leuk! 😉 De ervaring leert dat onze lezingen snel zijn volgeboekt. Wacht daarom niet te lang met je aanmelding. Prijs: 22,50 In deze prijs zit ook een map met sheets en handige achtergrondinformatie inbegrepen die je thuis rustig kunt nalezen. Ook ontvang je een handige stappenplan: “etiket lezen”, zodat je waar voor je geld krijgt bij de aanschaf van een voedingssupplement en je exact weet waar je op moet letten.
0

Mis niets en ontvang wekelijks gratis
gezondheids- en persoonlijke groei tips.

Meld jezelf aan door hieronder je voornaam en e-mail in te vullen.

Wij houden ook niet van SPAM, dus wees gerust