Tegenwoordig horen we vaak dat voeding ALLES is wanneer het om onze gezondheid gaat.

Maar is het eigenlijk wel zo eenvoudig?

Vanuit mijn ervaring de afgelopen 15 jaar, ben ik er van overtuigd dat veel mensen geen of weinig resultaat behalen omdat het inzicht in het “grote plaatje” ontbreekt”. Het krachtigste resultaat krijg je, wanneer je voeding, lichaam en emotionele aspecten combineert.

Wist je bijvoorbeeld dat …

…Bij veel gezondheidsklachten het immuunsysteem geactiveerd is en veel energie verbruikt. Hierdoor voelen veel mensen zich moe … Belangrijker is dat je hersenen ook minder energie krijgen. Het frustrerende is dan je dan nauwelijks vooruitkomt. Je wilt zo graag je doelen behalen, maar het lukt helaas niet.

…Bij stress er al heel snel een energietekort ontstaat? Je lichaam zal dan sneller eiwitten als energiebron gebruiken. Denk hierbij aan eiwitstructuren in de huid (collageen bijvoorbeeld). Het gevolg is dat je huid elasticiteit verliest en sneller veroudert.

…Wanneer iemand hormonale klachten ervaart; voeding vaak niet voldoende is om deze klachten op te lossen? Bij veel mensen is de aansturing vanuit de hersenen (hypothalamus) op de hormoonklieren het probleem. Je brengt je hormonen sneller in balans wanneer je de aansturing vanuit de hersenen herstelt (dit is veel eenvoudiger dan je denkt) en daarbij gezond eet.

Kortom: alles valt of staat met een inzicht in ‘het grote plaatje’. Centraal hierbij is de energieverdeling tussen lichaam, voeding en emotionele aspecten.

Tijdens het seminar “Voeding en Vitaliteit” ga ik dieper in op “het grote plaatje”. Ik ga je vertellen waarom ik hier super enthousiast over ben en wat het voor jouw gezondheid betekent, wanneer je meer inzicht hebt in het grote plaatje.

Daarnaast komen ook de onderstaande punten aan bod:

  • Waarom je je sneller ongelukkig, angstig of ‘leeg’ voelt wanneer je darmen uit balans zijn en tips om je darmen gezond te houden.
  • Wat kun je eten zodat je het zelfhelend vermogen van je lichaam activeert?
  • De grote uitdagingen vandaag de dag: insulineresistentie, ontstekingen,oestrogeendominantie en uitgeputte bijnieren.
  • Waarom je hersenen de meest kritische en vaak vergeten factor zijn om je hormonen in balans te krijgen?
  • Waarom de schildklier bij sommige mensen traag werkt en tips hierbij.
  • Waarom een koolhydraatarm dieet voor velen averechts werkt en wat kun je eten als je trekt hebt in (ongezonde) koolhydraten zodat je gewicht verliest.
  • Om welke voedingsstoffen ‘schreeuwt‘ je lichaam bij een stressvol of druk leven en hoe deze voedingsstoffen je lichaam rust geven.
  • Hoe onzekerheid, een lage eigenwaarde en ‘je vaak zorgen maken‘ een destructieve invloed hebben op ons energieniveau en tips voor meer levenslust.
  • Volop interessante inzichten en handige tips!

Het doel van dit seminar is om op een laagdrempelige manier veel wetenswaardigheden met je te delen, zodat je er meteen iets aan hebt. Als je de lezingen en bijeenkomsten van Poweracademy kent, dan kun je natuurlijk ook een gezellige avond verwachten met enthousiasme en plezier!

Praktisch: (Tijdstip doordeweeks: 19:30-22:00; in het weekend: 10:00-12:30)
Alle data: 2022
Deze lezing heeft a plaatsgevonden.
Klik hier voor alle komende lezingen.

 

Op alle locaties kun je gratis parkeren.

Docent: Ir. ing. Mohammed Boulahrir, Mohammed heeft een achtergrond in de klinische psycho neuro immunologie en is Orthomoleculair therapeut.

Prijs: 20 euro
Dit seminar is zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

Hoe meld ik mij aan?

Klik op de knop hieronder, en reserveer je plek.

Tip: wacht niet te lang met je aanmelding, vorig jaar was de lezing snel volgeboekt.

Graag zie ik je dan!
Gezonde groet,
Mohammed Boulahrir
Orthomoleculair therapeut /Health coach & trainer
www.poweracademy.nl

0

Mis niets en ontvang wekelijks gratis
gezondheids- en persoonlijke groei tips.

Meld jezelf aan door hieronder je voornaam en e-mail in te vullen.

Wij houden ook niet van SPAM, dus wees gerust