Emotionele Gezondheid

Vitaal, gezond en natuurlijk ouder worden:
Ontdek de verborgen taal van je lichaam voor een lang, gezond en gelukkig leven.

Beste gezondheidszoeker,

Heb je ooit het gevoel gehad dat je niet genoeg controle hebt over je gezondheid?

Je blijft liever weg van medicijnen en maakt het liefst gebruik van natuurlijke oplossingen. Er is je verteld dat de sleutel tot gezondheid en een lang leven in voeding ligt (je bent wat je eet), maar wat als dat slechts het topje van de ijsberg is?

Misschien heb je uren doorgebracht met het zoeken naar het juiste dieet of de perfecte fitnessroutine maar je klachten blijven je achtervolgen…

De waarheid is dat er een veel efficiënter pad is naar een gezond, gelukkig en lang leven.

In mijn onderzoek naar een lang leven en na vele honderdjarigen te hebben geïnterviewd, ontdekte ik een schokkende waarheid. Wat als ik je zou vertellen dat hun geheim niet in hun dieet, hun genen of hun trainingsroutine zit, maar in iets veel simpeler, iets dat je op dit moment kunt beïnvloeden?

In de volgende paar minuten zal ik onthullen waarom ik het boek dat ik aan het schrijven was over voeding uit het raam heb gegooid…

En in plaats daarvan werd gedwongen een boek te schrijven over de verborgen ‘helende’ taal van je lichaam.

In dit boek ontdek je…

Emotionele Gezondheid

Dit is een opmerkelijke ontdekking die rechtstreeks indruist tegen wat je altijd is verteld over gezondheid en welzijn. Het is een uniek en weinig bekend mechanisme, verborgen in het dagelijkse leven van deze honderdplussers.

Dit boek is gebaseerd op inzichten uit de (neuro)psychologie, immunologie, natuurkunde, positieve psychologie en moderne en traditionele geneeskunde.

Daarnaast bevat het interessante lessen uit meer dan 75 wetenschappelijke studies, die ik op een eenvoudige manier aan je uitleg.

Mijn naam is Mohammed Boulahrir en ik ben natuurgeneeskundige en de oprichter van de Power Academy, een opleidingsinstituut waarmee ik sinds 2011 duizenden lezingen heb gegeven in Nederland en België.

Maar ik moet je waarschuwen, dit is niet voor iedereen. Dit is voor diegenen die open staan voor nieuwe inzichten. Dit is voor mensen die geloven dat hun gezondheid en levensduur niet volledig bepaald zijn door hun genen, maar door hun keuzes en hun kijk op het leven.

Ben jij een van hen? Zo ja, dan heb ik iets heel bijzonders voor jou…

In dit boek krijg je het antwoord op vragen als:

Emotionele Gezondheid

Uit wetenschappelijk onderzoek komt naar voren dat tussen de 23 en 30% van ouderdom genetisch is bepaald.

Maar liefst 70 tot 77% hebben we dus zelf in de hand.

In 2012 had ik een ambitieus plan. Het idee was om een aantal mensen te interviewen die minimaal honderd jaar oud zijn om zo het antwoord te vinden op de volgende vraag:

“Wat is het geheim van een lang en gezond leven?”

Ik had zelf natuurlijk al veel ideeën over dit geheim en wilde dit toetsen.

Op basis van wat ik zag in mijn praktijk, was ik van mening dat voeding de doorslaggevende factor is. Ik zag de geneeskrachtige invloed van voeding bij veel aandoeningen.

Om nog preciezer te weten welke voedingsmiddelen het beste werkten, besloot ik dat onderwerp mee te nemen in mijn gesprekken met honderdplussers. Ik ging ervan uit dat zij een hoge leeftijd bereikten door een bepaald eetpatroon.

Maar ik zat er flink naast…

Samen op de foto met Johanna Bertha Kügler hier is ze nog 104 jaar oud. †

Niet weer die aardappels…

Een van de honderdplussers die ik heb geïnterviewd was Johan van Hulst die 105 jaar oud was.

De beste man at gedurende een groot deel van zijn leven vooral aardappels met vlees, soms vis en vooral boterhammen met kaas. Hij vertelde mij dat hij ook gek was op Brinta-pap. De exotische besjes waren in de verste verte niet te bekennen in zijn voedingspatroon!

Ik hield voet bij stuk en vroeg hem: “Eet u ook besjes? U weet wel; bosbessen, blauwe bessen, bramen, enzovoorts.”

Hij antwoordde kort maar krachtig: “Die eet ik bijna nooit.”

“Eet u wellicht granaatappels of kruiden als kurkuma?”

Hij antwoordde met: “Toen ik wat jonger was, at ik dat soort voedingsmiddelen nooit. De laatste jaren eet ik wat de pot schaft, voornamelijk aardappels, vlees en boterhammen.”

Ik dacht nog bij mezelf: niet weer die aardappels. Ik zag mezelf al aankomen met een boek waarin het geheim van een lang, gezond en gelukkig leven wordt verklaard door het eten van aardappels.

Het geheim van een 105 jaar oude man

Op een gegeven moment keek Johan mij aan en zei tegen me:

“Het zit hem niet in de voeding, jongeman. Ook al eet je elke dag een kilo broccoli, als jij je vaak zorgen maakt of je angstig voelt, ben je niet echt gezond. Het zit hem tussen de oren en in je hart. Hoe ga je om met tegenslag en hoe houd je gedonder buiten de deur? Hoe zorg je ervoor dat je een goed mens bent zoals God bedoeld heeft? Onderzoek dat, want daar ligt het geheim.”

Na mijn gesprek met Johan besloot ik het over een andere boeg te gooien en begon ik met een uitgebreid literatuuronderzoek.

Ik stuitte op het onderzoek van de ‘Blauwe zones’. Dit zijn gebieden in de wereld waar veel honderdplussers leven. En ik maakte kennis met het langstlopende psychologische onderzoek naar ouderdom, The Longevity Project.

De studie is in 1921 opgestart door dr. Terman die destijds verbonden was aan de Stanford University en is gericht op de vraag: Welke mensen leven het langst en waarom?

Wat is dan de heilige graal die de vitale ouderdom verklaart?

Weet je wat volgens deze studie de belangrijkste factor is die een lang leven verklaart?

Dat is conscientiousness, een Engelse term die in het Nederlands vertaald kan worden als de mate waarin iemand bewust is van zichzelf en zijn omgeving en daarnaar handelt.

Een gezond leven is dus het gevolg van een bewust leven.

Door het lezen over het ‘Longevity Project’ kreeg ik nog meer interesse voor zaken als energie, emoties en bewustzijn.

Ik wilde meer weten over hoe alles in het lichaam samenhangt en schreef me in voor de studie klinische psycho- neuro-immunologie. Deze studie voelde voor mij als thuiskomen. Ik ontdekte dat emotionele stress een van de grootste energierovers is en hoe dit aan de basis staat van veel gezondheidsklachten.

Ik zag wat al deze inzichten deden met de mensen die ik hielp: hun leven werd er zoveel mooier op! Daarom deel ik nu mijn kennis met zoveel mogelijk mensen in de vorm van dit boek.

Wat is mijn belangrijkste inzicht?

De echte reden, de werkelijke oorzaak van een gebrek aan gezondheid en welzijn, is niet je dieet, je genen, of zelfs je fysieke activiteitsniveau. Die spelen allemaal een rol, maar ze zijn niet de onderliggende oorzaak.

Hoe beter de energie door je lichaam stroomt, hoe gezonder je bent. Ik zeg dat niet zomaar. Ik kreeg dit inzicht als natuurgeneeskundige, nadat ik duizenden mensen had begeleid met hun gezondheid.

Alles wijst duidelijk één kant op: je emoties zijn bepalend voor je lichamelijke gezondheid én je mentale veerkracht.

Wat krijg je bij Emotionele Gezondheid?

Het boek Emotionele Gezondheid is niet zomaar een gids; het is een transformerend hulpmiddel dat een revolutie teweeg zal brengen in je benadering van gezondheid.

Door de emotionele blokkades aan te pakken die de echte oorzaken zijn van verschillende gezondheidsproblemen, zul je niet alleen chronische gezondheidsproblemen overwinnen, maar ook een niveau van vitaliteit en welzijn bereiken dat je misschien nooit voor mogelijk had gehouden. Het is een belofte van een gezonder, energieker en gelukkiger mens – van binnenuit.

Emotionele Gezondheid

Dit gaat veel verder dan de impact van voeding op je gezondheid.

Sommige emoties zorgen ervoor dat de energie in je lichaam minder goed stroomt. De energieblokkades die daardoor ontstaan, maken je langzaam ziek.

Zodra je het grote plaatje van jouw lichaam begrijpt en ziet hoe prachtig alles met elkaar verbonden is, gaat er een nieuwe wereld voor je open. Een wereld vol met levenskracht, vitaliteit, dankbaarheid en zelfliefde.

“Emotionele gezondheid is de voedingsbodem waarop je fysieke gezondheid groeit. Je kunt de beste zaden, het perfecte zonlicht en overvloedig water hebben, maar zonder gezonde aarde zal je tuin nooit bloeien.”

Emotionele Gezondheid = Gezondheid!

We zijn opgevoed met het idee dat ons lichaam en onze geest gescheiden entiteiten zijn.

Maar in werkelijkheid zijn ze diep met elkaar verbonden. Je kunt je lichaam niet genezen zonder je geest te genezen, en vice versa.

Als je dit begrijpt, wordt duidelijk waarom conventionele gezondheidsadviezen niet werken. Ze richten zich op symptomen, niet op de onderliggende oorzaak. Ze behandelen het lichaam, maar negeren de geest.

Daarom is dit boek zo belangrijk. Het brengt het ontbrekende puzzelstukje aan het licht – het cruciale stuk van de puzzel die je nodig hebt om een lang, gezond en gelukkig leven te leiden.

Wat zegt de wetenschap?

Deze inzichten zijn niet alleen gebaseerd op mijn ervaringen met honderdplussers, maar ook op de resultaten van meer dan 75 wetenschappelijke studies uit verschillende disciplines zoals (neuro)psychologie, immunologie, en moderne en traditionele geneeskunde.

Ik ben ervan overtuigd dat deze ontdekking de sleutel is tot een gezonder, gelukkiger en langer leven.

Het heeft niet alleen mijn leven en dat van de honderdplussers die ik heb geïnterviewd veranderd, maar ook dat van duizenden anderen die deze inzichten hebben toegepast.

Het is nu aan jou om dit krachtige mechanisme te ontdekken en het te gebruiken om je eigen gezondheid en welzijn te transformeren.

Wist je dat?

Emotionele Gezondheid

Mijn boodschap aan jou:

Het is tijd dat we liefdevol onze energiefrequentie verhogen. Dat afgescheidenheid plaats maakt voor eenheid. Dat we het mooiste in ons met de wereld delen. Dat we onszelf niet klein houden. Het is tijd dat wij VOLLEDIG gaan leven en zo het VERSCHIL gaan maken.

Ik hoop dat het boek Emotionele Gezondheid je daarbij helpt.

Hartelijke groet,

Mohammed BoulahrirIr. ing. Mohammed Boulahrir
Onderzoeker en leerling van het leven

P.S. Heb je nog vragen?
Wij zijn te bereiken via: [email protected]

P.P.S Als je vandaag Emotionele Gezondheid bestelt, heb ik een leuke bonus voor je!

Bonus: Gratis online lezing ‘Hoe blijf je langer gezond’ t.w.v. € 25 euro.

Deze online lezing zal plaatsvinden op zondag 20 augustus van 10:00 – 11:30.

Indien deze dag je niet uitkomt, is dat geen probleem. Je ontvangt na de lezing een link zodat je de lezing ook achteraf kunt bekijken.

Wat ga je allemaal leren?

  • Hoe vertraag je het verouderingsproces?
  • Hoe houd je je jouw hersenen in topconditie en versterk je jouw mentale focus?
  • Mijn favoriete strategieën voor een gezonde hormoonbalans.
  • Interessante inzichten uit veelbesproken wetenschappelijke studies.

Belangrijk:

Markeer ons e-mailadres als veilig. Soms komt de bevestigingsmail in je reclamefolder terecht. Kijk daarom ook even in je spamfolder.

0

Wacht even, ga nog niet weg...

We hebben een speciaal cadeau voor je voordat je gaat:

Een GRATIS inkijkversie van “Emotionele Gezondheid: Heel Jezelf van Binnenuit!
Inclusief inhoudsopgave, een gratis hoofdstuk en een samenvatting van alle hoofdstukken.

Begin vandaag nog met je reis naar heling van binnen naar buiten. Geen verplichtingen, geen verborgen kosten – alleen waardevolle inzichten om je op je pad te begeleiden

Mis niets en ontvang wekelijks gratis
gezondheids- en persoonlijke groei tips.

Meld jezelf aan door hieronder je voornaam en e-mail in te vullen.

Wij houden ook niet van SPAM, dus wees gerust