Download nu gratis een inkijkexemplaar

Wat ga je allemaal leren?

Dit boek bevat mijn belangrijkste inzichten die ik als natuurgeneeskundige heb opgedaan bij het begeleiden van duizenden mensen met verschillende gezondheidsklachten.

Eindelijk een boek dat jou leert hoe je jouw gezondheid drastisch versterkt op verschillende niveaus. Vaak richten we ons enkel op de voeding, maar dat vormt slechts een klein onderdeel van het grote plaatje.

Wil je het gehele boek direct bestellen?
(Inclusief mooie bonus t.w.v. €25)

Emotionele Gezondheid

Je ontvangt bij aanschaf van het boek, gratis de online lezing: “Hoe blijf je langer gezond”. Deze online lezing zal plaatsvinden op donderdag 11 mei van 19:30 – 21:00. Indien deze dag je niet uitkomt is dat geen probleem. Je ontvangt na de lezing een link zodat je de lezing ook achteraf kunt bekijken.

Wat ga je allemaal leren tijdens deze lezing?

  • Hoe vertraag je het verouderingsproces?
  • Hoe houd je je jouw hersenen in topconditie en versterk je jouw mentale focus?
  • Mijn favoriete strategieën voor een gezonde hormoonbalans.
  • Interessante inzichten uit veelbesproken wetenschappelijk studies.

Via de onderstaande knop kun je het boek bestellen inclusief de bovenstaande bonus.

Een aantal reviews op Facebook.

“Eindelijk nog eens een boek dat echt de kern bevat en mij triggert vanaf de eerste pagina! Zowel op professioneel gebied als psycholoog als ook voor mijzelf. Wauw! Top!”

“Wat een mooi boek. Ik heb zo ontzettend veel boeken over persoonlijke groei gelezen, maar slechts een handjevol vond ik werkelijk bij de kern komen. Dit boek is daar nu zeker een van. Wat me vooral raakt is dat de schrijver dit met zn hart heeft geschreven en niet met een intellectuele opsomming komt vanuit het denken. Het is liefdevol geschreven en dat voel je waardoor de woorden ook beter binnenkomen. Hoera voor Mohammed Boulahrir! Echt een dikke vette aanrader!”

“Zo mooi en zo raak. Na het lezen van dit boek, komt er veel rottigheid en verdriet naar boven. Sommige dingen wist ik al, de eenvoudige taal waarin je schrijft zorgt ervoor dat het echt binnenkomt. Ik hoop je in het echt te ontmoeten zodat ik je kan vertellen hoe ver het me gebracht heeft. Ben al heel ver, dit boek was een drempel wat mij geholpen heeft. Dankjewel voor dit mooie boek en dankjewel voor het delen van alle prachtige inzichten.”

“Tranen, eyeopeners, momentjes van rust en helderheid. Wat een verwennerij is dit boek. Dikke vette aanrader. Het leest gemakkelijk, de voorbeelden zetten mij aan het denken en ik krijg op de een of andere manier precies wat ik nodig heb op het juiste moment.”

“Dit boek geeft zoveel erkenning en je merkt dat de schrijver volledig vanuit zijn hart en ervaring schrijft. Fijn aan dit boek is dat er ook praktische en waardevolle oefeningen worden meegegeven waar je iets mee kan o.a. om jezelf terug te kunnen vinden en bewuster in het leven te staan.”

“Prachtig boek, elke pagina geeft veel inzicht en het lijkt alsof bepaalde deuren opengaan. Dit zou verplichte literatuur moeten zijn! Dank ook voor de vele eye-openers.”

“Zodra je het grote plaatje van jouw lichaam begrijpt en ziet hoe prachtig alles met elkaar verbonden is, gaat er een nieuwe wereld voor je open. Een wereld vol met levenskracht, dankbaarheid en zelfliefde.”

Mohammed Boulahrir

Over de schrijver

Ir. ing. Mohammed Boulahrir is natuurgeneeskundige en studeerde klinische psycho neuro-immunologie. Zowel in Nederland als in België is hij vooral bekend van de lezingen die hij sinds 2011 verzorgt via zijn opleidingsinstituut de Poweracademy.

Tot 2016 had hij een praktijk voor natuurgeneeskunde in Rotterdam. Hier begeleidde hij mensen met verschillende gezondheidsklachten. Denk hierbij aan hormonale klachten, darmklachten, vermoeidheidsproblemen, een burn-out en auto-immuunaandoeningen. Hij kijkt niet enkel naar de lichamelijke oorzaken, maar ook naar de onderliggende psycho-emotionele oorzaken van gezondheidsproblemen.

0

Download het eerste hoofdstuk:
“Emotionele Gezondheid”

Emotionele Gezondheid

Mis niets en ontvang wekelijks gratis
gezondheids- en persoonlijke groei tips.

Meld jezelf aan door hieronder je voornaam en e-mail in te vullen.

Wij houden ook niet van SPAM, dus wees gerust