Online masterclass: Mentale Gezondheid

Ontdek hoe je in vier weken tijd, jouw mentale gezondheid versterkt en de gezondheid van je hersenen verbetert.

Tijdens de masterclass deel ik waardevolle inzichten waarmee ik de afgelopen 15 jaar als orthomoleculair therapeut veel mensen heb geholpen. Ik ga je uitleggen hoe je het zelfhelend vermogen van je lichaam in 4 weken tijd versterkt zodat je de gezondste versie van jezelf wordt.

De onderstaande punten komen daarbij aan bod.

Als voorbereiding op deze masterclass, heb ik de belangrijkste inzichten uit meer dan tachtig wetenschappelijke studies gedestilleerd en samengevat. Alle complexe materie heb ik omgezet in praktische en eenvoudig te volgen adviezen

Prijs: 147 euro.

Belangrijk: Soms komt de bevestigingsmail in de spamfolder terecht. Kijk daarom ook even in je spamfolder.

Inhoud van deze masterclass

Deze masterclass bestaat uit vier live online lessen van 1,5 uur. We kijken daarbij naar het samenspel van je mentale gezondheid, je darmen, voeding, immuunsysteem en je hersenstofwisseling.

Les 1: Wat doet chronische stress met je hersenen?
Tijdens deze les leer je hoe chronische stress de darmen aantast en hoe dit uiteindelijk zorgt voor ontstekingen in de hersenen. Trauma’s en onvervulde basisbehoeftes spelen daarbij een belangrijke rol.

Les 2: Hoe verbeter je de aanmaak van je geluksstofjes?

Tijdens deze les krijg je een dieper inzicht in geluksstofjes als GABA, serotonine en dopamine. Ook nu spelen de darmen een belangrijke rol.

Les 3: Hoe krijg je jouw hersenen in topconditie?

Tijdens deze les leer je alles over de juiste voeding voor je brein en welke factoren de gezondheid van je hersenen ondermijnen.

Les 4: Hoe zorg je voor een optimale slaap?
Tijdens deze les leer je hoe je jouw slaap verbetert, zodat je uitgeruster wakker wordt.

Data en tijdstippen van de lezingen

Belangrijk: deze masterclass vindt online plaats. Indien je op een bepaalde dag niet kunt, is dat geen probleem. Je hebt zes weken de tijd om elke lezing achteraf te bekijken. Omdat het online is, kun je het programma overal volgen waar je een internetaansluiting hebt.

Les 1: zondag 24 maart         10:00 – 11:30
Les 2: zondag 7 april              10:00 – 11:30
Les 3: zondag 14 april            10:00 – 11:30
Les 4: zondag 21 april            10:00 – 11:30

Zoals je inmiddels wellicht van mij gewend bent, ga ik er een mooie maar vooral waardevolle masterclass van maken. Ook leg ik complexe materie op een makkelijke manier uit, zodat je het eenvoudig kunt toepassen. 

Wat krijg je allemaal bij deze online masterclass?

Wat levert deze masterclass je op?

“In de praktijk zie ik dat veel mensen ‘het grote plaatje’ van hun mentale gezondheid niet goed begrijpen. Ze hebben een klacht, proberen iets uit en komen vaak niet verder. Dat is erg jammer, omdat er daarmee veel levenslust en potentieel verloren gaat.”

Mohammed Boulahrir

Over de docent:

Ir. ing. Mohammed Boulahrir studeerde orthomoleculaire geneeskunde, klinische psycho neuro-immunologie en is auteur van de bestseller Emotionele Gezondheid. Dit boek is in korte tijd meer dan 40.000 keer verkocht.

Als therapeut heeft hij de afgelopen 15 jaar meer dan 5500 mensen persoonlijk begeleid. Sinds 2012 is hij vooral bekend van de vele lezingen in Nederland en België.

Naast de fysieke aspecten, heeft hij ook oog voor de onderliggende psycho-emotionele dimensie van de gezondheid. 

Prijs: 147 euro

Belangrijk: Soms komt de bevestigingsmail in de spamfolder terecht. Kijk daarom ook even in je spamfolder.

100% niet goed geld terug garantie

Wat mij als trainer drijft, zijn resultaten. Dat is de reden dat nagenoeg al onze lezingen voortijdig volgeboekt zijn. Ik ben ervan overtuigd dat de waarde die je tijdens deze opleiding krijgt, vele malen groter is dan je investering. Ik laat het niet bij deze woorden…

Dit is mijn belofte aan jou.

Volg de masterclass: Mentale Gezondheid.

100% zonder risico.

Ik sta achter de kwaliteit van deze masterclass. Helemaal wanneer je dit programma vergelijkt met de prijs die normaal voor een soortgelijk programma wordt gevraagd.

Heb je alle lessen bijgewoond en de opdrachten doorgenomen en toegepast, en ben je niet tevreden met de resultaten? Stuur dan binnen 30 dagen een mailtje naar: info@poweracademy.nl en je krijgt je geld terug.

Op deze manier kun je zonder risico deelnemen aan deze masterclass.

“Maar wat als mensen daar misbruik van gaan maken?” Ik ga uit van de goedheid van de mens. Wellicht dat een enkeling misbruik maakt van deze garantie. Maar daar hoeft die andere 99% niet de dupe van te worden.

Een aantal reviews

Heerlijke vibe! Zelfs in de online versie van deze Power Academy is de interactie supergoed! Fijne energie, veel kennisoverdracht en toffe inzichten. Een mooie aanvulling op alles wat ik interessant vind en zelf nastreef! Mo, is lekker energiek! En weet saaie stof, heel fijn en helder, om te zetten in mooie aha-momenten. Ik hing de hele training aan zijn lippen! Nogmaals dank, Mohammed!
Patricia, (via Google review)

Het is een kunst om droge materie op een levendige en voor iedereen verstaanbare manier te kunnen weergeven. Dit heb ik voor het eerst mogen ervaren bij Mohammed. Van begin tot einde zat ik geboeid op het puntje van mijn stoel. Nog beter is dat ik voor het eerst mocht ervaren dat er ook professionelen zijn in hun vak die naast kennis nog meer oog en voeling hebben met de emotionele kant van ons lichaam en geest.
Sarah, (via Google review.

Mohammed-on-tour

Veelgestelde vragen

Ik heb al veel trainingen bij je gevolgd en twijfel of ik iets nieuws ga leren.
Deze inzichten heb ik nog niet eerder in een mijn voorgaande lezingen en boek gedeeld. Ben je zelf arts of orthomoleculair therapeut? Stuur mij dan even een mailtje indien je twijfelt. Dan kijken we samen in hoeverre je iets nieuws gaat leren.

Is dit geschikt voor mij?

Wil je zonder moeite binnen korte tijd fantastische resultaten? Dan is dit programma niks voor jou.

Realiseer je dat het werken aan je gezondheid tijd kost. Zie deze masterclass als een kickstart voor de rest van je leven. Jouw werk zit in het toepassen van alle inzichten. Stap voor stap word je zo de gezondste versie van jezelf. Spreekt dit jou aan, dan is dit programma voor jou geschikt.

Wat is de tijdsinvestering?
Naast de vier lezingen die in totaal 6 uur duren ben je ongeveer 1 uur per week kwijt. Denk aan het bestuderen van de sheets, doen van testen ander boodschappen kopen etc.

Wat maakt deze masterclass uniek?
Deze masterclass kun je zien als een samenvatting van de belangrijkste inzichten die ik heb opgedaan tijdens de afgelopen 15 jaar. Het omvat niet alleen inzichten uit verschillende opleidingen, maar ook inzichten die ik heb opgedaan tijdens vele seminars in binnen en buitenland.
Kortom:

  • Nieuwste wetenschappelijke inzichten uit de natuurgeneeskunde. 
  • Klachten worden vanuit verschillende invalshoeken benaderd. Denk aan de westerse geneeskunde (orthomoleculair) en oosterse geneeskunde (traditionele Chinese geneeskunde).
  • Complexe materie wordt op een eenvoudige manier uitgelegd.

Is deze opleiding alleen geschikt als je gezondheidsklachten hebt?
Nee zeker niet. Ik leer je hoe je de gezondste versie van jezelf wordt.

Blijven de lezingen na afloop online beschikbaar?
Jazeker. Elke lezing blijft na afloop zes weken beschikbaar.

Heb je nog vragen?
Mail dan naar: info@poweracademy.nl

 

0

Mis niets en ontvang wekelijks gratis
gezondheids- en persoonlijke groei tips.

Meld jezelf aan door hieronder je voornaam en e-mail in te vullen.

Wij houden ook niet van SPAM, dus wees gerust