energieblokkade

1 belangrijke vraag voor het weekend.

Leestijd: 4 minuten

Vind je het interessant? Reageer en deel!

Ik voel een diepe liefde om het onderstaande met je te delen.
Tijdens lezingen stel ik deelnemers regelmatig de onderstaande vraag:

“Hoe staat het met jouw energieniveau?”

Denk er eens over na…
Heb jij van ‘s ochtends tot ’s avonds alle energie van de wereld of laat jouw energie je regelmatig in de steek?

Alles valt of staat met energie.

Ga maar na…

 • Hoe meer energie je in jouw relatie stopt, hoe groter de kans dat het een liefdevolle relatie is.
 • Wanneer je meer energie je in jouw gezondheid stopt, hoe groter de kans dat je gezonder bent.
 • Hoe meer energie in jouw leven, hoe meer levenslust je ervaart.

Vaak denken we bij het verhogen van ons energieniveau aan de juiste voeding. We vergeten echter de grote invloed die emoties op ons energieniveau hebben.

Hieronder tref je drie vragen aan.

Het zijn stuk voor stuk vragen die enorm bijdragen aan het verhogen van jouw energieniveau. Sta gerust stil bij elke vraag. Reflecteer erop. Hoe sta jij ervoor? Wat doe je al kei goed en wat kun je beter loslaten?

Laat ik beginnen met de eerste vraag.

Hoeveel vreugde ervaar jij nu in jouw leven?

Wanneer heb jij voor het laatst als een kind plezier gemaakt? Je wil niet weten wat de helende kracht van vreugde is! We leven in een wereld waarin stress vaak voorkomt. In veel gevallen is stress niet het gevolg van ‘teveel doen’, maar het gevolg van te weinig ‘speeltijd’. Door te spelen en leuke dingen te doen, laden we onze batterij op en kunnen we er weer tegenaan.

 

Hoeveel liefde is er bij jou in huis

Voelt het als een warme nest wanneer jij thuis komt of voel je spanning?  Spanning in een relatie zorgt voor een GIGANTISCH energieverlies. Maar al te vaak staat het ego liefde in de weg. We durven ons niet kwetsbaar op te stellen. We doen ons groot voor maar diep van binnen hunkeren we naar een stevige omhelzing.  Het leven is te kort voor een relatie vol spanning. Wat wil je van jouw partner? Welk gesprek ga je uit de weg?  Hoe kunnen jullie elkaar intens gelukkig maken?

Hoeveel controle ervaar je?

Ik wilde in mijn leven enorm de controle hebben. Een groot gedeelte van mijn leven ervaarde ik daardoor angst en spanning. Ik was een echte piekerkampioen! Met vallen en opstaan heb ik de controle steeds meer losgelaten. Ik geef me steeds vaker over aan het leven. Ik vertrouw op een hogere leiding. En of jij dit nu GOD, oneindig bewustzijn of een hogere macht noemt, dat laat ik aan jou over.

Ik heb geleerd dat een groot gedeelte van de gedachten die mijn energie wegtrekken voortkomen uit oude overlevingspatronen. Het zijn delen van mijzelf waar ik mij ooit voor heb afgesloten omdat een situatie te heftig dan wel onveilig was.

Wanneer er weer een angstige gedachte in mij opkomt herken ik deze. Ik ontvang deze met liefde. Ik zeg dan: “dank je wel voor je boodschap” . Lief van je. Ik veroordeel niets en laat de angst er zijn.

Door dit te doen stuur ik energie met een hoge trillingsenergie naar delen in mij die nog moeten worden geheeld.

Wel nu, wat is heling?

Heling is in essentie het energetisch neutraal maken van pijn. Wanneer je warm water doet bij koud water, verdwijnt de kou. Wanneer je liefde naar pijn stuurt, laat je de pijn los. Het geheim is om dit regelmatig te doen.

Kortom: laat de controle los en zie wat voor een energie je dat geeft.

Goed, ik hoop dat deze vragen van waarde voor je zijn.
Ze hebben mij in ieder geval veel gebracht.

Ik wens je voor nu een fijn weekend!
Hartelijke groet,
Mohammed Boulahrir
Leerling van het leven
p.s. Wil je reageren op dit berichtje?  Een gedachtespinsel met mij delen of een aanvulling? reageer gerust in het reactieveldje hieronder.

Agenda: lezing Vrouw en Hormoonhuishouding 

Deze lezing zal in verschillende steden worden verzorgd in september-oktober 2019

Tijdens deze lezing deel ik verder een aantal krachtige tips en inzichten, waarmee ik de afgelopen 10 jaar als orthomoleculair therapeut veel mensen heb geholpen. Ik hoop zo meer vrouwen op weg te helpen naar een stralende gezondheid waarin het zelfhelend vermogen centraal staat.

De onderstaande onderwerpen komen aan bod

 • Waarom je je sneller ongelukkig, angstig of ‘leeg’ voelt wanneer het hormoon progesteron minder wordt aangemaakt (wat bij veel
 • vrouwen het geval is)+ tips om de afgifte van dit hormoon te verbeteren.
 • Hoe zorg je voor een sterke weerstand, gewichtsverlies en meer energie?
 • Tips om klachten rondom de overgang te verminderen. Denk hierbij aan opvliegers en slaapproblemen.
 • Hoe verminder je klachten rondom je maandelijkse periode?
 • Wat zijn de belangrijkste oorzaken van een trage schildklier en tips voor een gezonde schildklier?
 • Wat is nu gezonde voeding waar je darmen blij van worden?
 • Om welke voedingsstoffen ‘schreeuwt‘ je lichaam bij een stressvol of druk leven?
 • Hoe emoties onze gezondheid beïnvloeden (dit wordt sterk onderschat en is ook erg waardevol)

Wanneer je op “Meer info klikt” tref je alle data en steden aan waar deze lezing zal plaatsvinden. Ook kun je hier jouw plekje reserveren.

[us_btn text=”MEER INFO” link=”url:https%3A%2F%2Fpoweracademy.nl%2Fvrouw-en-hormoonhuishouding%2F|||” size=”30px” align=”center” icon=”fa-hand-o-right ” iconpos=”right”][us_separator type=”short”]

 

Deel dit bericht met je vrienden:

9 reacties

 1. Beste Pep,,
  De situatie accepteren zoals deze is. Ik begrijp dat dat eenvoudiger gezegd is dan gedaan. Mijn ervaring is dat acceptatie een proces is. Met weerstand, boosheid, verdriet en uiteindelijk acceptatie tot gevolg. Ik wens je veel energie en liefde bij dit proces.

 2. Momenteel zit ik met onrechtvaardigheid op het werk, enerzijds weet ik dat ik moet loslaten, maar anderzijds lopen ze dan gewoon over mij heen…..lastig dilemma…

 3. Fijn Mohammed dat je met zoveel kalmte , inzicht en respect je gedachten en kennis deelt, je passie volgt en mensen aanzet of wilt zetten tot reflectie . Erg inspirerend , waarvoor dank.

 4. Dankjewel altijd wil ik het zelf doen. Ik ga me kwetsbaar opstellen en zeggen wat ik nodig ben. Alleen maar zijn. Overgave vertrouwen. Stii zijn. Doorzien van je gedachten. Liefde overwint💕

 5. Dank voor deze 3 vragen ….ze zetten mij weer aan het denken vanuit een andere hoek….het blijft een moeilijk proces loslaten en controleverlies….en dan communicatie

 6. Hoe stuur je liefde ergens heen in jezelf?
  Hoe krijg je de HPA as tot rust?
  (oh..en heb al veel geprobeerd…)
  Hoe breng je acceptatie en vertrouwen in de praktijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Mis niets en ontvang wekelijks gratis
gezondheids- en persoonlijke groei tips.

Meld jezelf aan door hieronder je voornaam en e-mail in te vullen.

Wij houden ook niet van SPAM, dus wees gerust