fotoomooi

7 tips zodat je hoger in je energie komt…

Leestijd: 2 minuten

Vind je het interessant? Reageer en deel!

7 tips zodat je hoger in je energie komt…

Wat maakt je gezond of gelukkig?

Dat is een vraag die mij de afgelopen 15 jaar heeft bezig gehouden. Na bestudering van verschillende wetenschappers, mystici en filosofen kom ik tot een belangrijke conclusie. Je gezond of gelukkig voelen heeft ALLES met je energieniveau te maken. Hieronder deel ik 7 tips zodat je hoger in je energie komt.

1) Cultiveer emoties van liefde, dankbaarheid of vergevingsgezindheid. Wees gewoon LIEF voor jezelf en doe jezelf geen pijn met overtuigingen die niet waar zijn. Als je weet dat je een uiting van liefde bent dan weet je ook dat alle overtuigingen die dit ontkennen het niet waard zijn om te geloven…

2) Handel wat vaker anticyclisch. De maatschappij verandert in een snel tempo. Dit tempo heeft vaak een vernauwend effect op ons bewustzijnsveld. Door niet mee te gaan met dit tempo en te vertragen wordt je je bewuster van dit moment en ga je nog beter het grote plaatje begrijpen. Wie ben je? Waarom ben je hier? En wat is je taak hier op aarde? Hoe simpel het ook klinkt…vertragen begint met ZIJN. Door vaker niets in te plannen en gewoon te ZIJN kom je meer tot rust. Hoe lastiger je dit vindt, hoe meer je lichaam deze rust nodig heeft.

3) Doe wat vaker iets voor een ander en vraag er niets voor terug. Het leven heeft niet zoveel met mensen die alleen met zichzelf bezig zijn. Hoe meer jij kunt delen, hoe meer het leven jou zal geven. Let echter wel op dat je tijdens het “geven” niet iets ten koste van jezelf geeft. Geef dus met heel je hart of geef niet.

4) Wees wat vaker in de natuur. De natuur is in haar eenvoud prachtig en vaak adembenemend. Door in stilte wat vaker in de natuur te ZIJN worden we één met de energie van de natuur.

5) Eet zo min mogelijk bewerkte voeding. Hoe meer een voedingsmiddel bewerkt is des te meer de levensenergie eraan onttrokken is. Het verteren van een voedingsmiddel dat bewerkt is kost je meer energie dan een voedingsmiddel waar alle levensenergie nog in zit. Eet daarom volop seizoensgroenten en fruit.

6) Wees je bewust van klagen en roddelen. Klagen versterkt gevoelens van machteloosheid. Des te meer je klaagt, des te meer je jezelf klein houdt en energetische te kort doet.
Kijk naar de natuur: de natuur is oneindig, intelligent, krachtig en mooi. De natuur is onze basis. Ook wij zijn krachtige en mooie wezens die een onderdeel vormen van de oneindige intelligentie. Elke overtuiging die dit ontkent is er één die het niet waard is om te geloven. Waarom zou je?

7) Omhels je geliefden wat vaker. Energie is op zijn sterkst wanneer het stroomt ( denk aan: E-MOTION=ENERGIE in BEWEGING). Denk bijvoorbeeld aan wanneer je verliefd bent. De energie stroomt door al je energiebanen(meridianen) en voedt daarmee ook alle organen. Kortom: omhels je partner, vriend, vriendin, ouders, kinderen wat vaker en geniet!

Dit waren ze dan, 7 tips zodat je hoger in je energie komt.
Ik zou zeggen doe er je voordeel mee!

Energetische groet,
Mohammed Boulahrir

Deel dit bericht met je vrienden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Mis niets en ontvang wekelijks gratis
gezondheids- en persoonlijke groei tips.

Meld jezelf aan door hieronder je voornaam en e-mail in te vullen.

Wij houden ook niet van SPAM, dus wees gerust