Lyme

De gouden formule voor een ijzersterke weerstand

Leestijd: 5 minuten

Vind je het interessant? Reageer en deel!

Ergens in november 2020 vorig jaar voelde ik mij anders dan anders. Tegen de middag was ik erg moe en was ik niet vooruit te branden. De dagen daarna was ik steeds vaker moe. Op een gegeven moment deed ik bijna elke dag een middagdutje vanwege de vermoeidheid. Ergens wel vreemd. Tot dusver had ik geen gezondheidsklachten en alle energie van de wereld.

Op een gegeven moment viel er mij nog iets anders op. Er was iets met mijn humeur. Zo voelde ik mij minder gelukkig en vaker angstig. Langzaam stapelden de klachten zich op. Zo werd ik bijna dagelijks midden in de nacht wakker en viel ik daarna niet meer in slaap.

De combinatie van slecht slapen en de angst die ik voelde, brachten mij wel op het spoor van de mogelijke oorzaak van de klachten. Ik dacht dat het kwam doordat mijn darmen uit balans waren.

Twee weken daarvoor was ik uit eten geweest en had na die avond erg last van mijn darmen. Ik vermoedde dat er een of andere parasiet of bacterie voor een ontsteking in mijn darm zorgde. Het gevolg hiervan is dat je lichaam minder melatonine aanmaakt, waardoor je slecht slaapt. (Voor de therapeuten onder ons: tryptofaan wordt dan minder omgezet in melatonine en via de IDO pathway meer omgezet in quinoline zuur. Dit heeft een grote impact op de werking van onze hersenen.)

Ik wilde hier meer van weten en bestelde een uitgebreide darmtest. Toen ik de waardes op papier kreeg, wist ik niet wat ik zag! Mijn darmflora was uit balans. Sommige ontstekingsparameters waren hoog en daarnaast was de immuniteit van mijn slijmvliezen verlaagd. Het was mij een raadsel hoe dit mogelijk was. Ik eet heel gezond, met eens in de zoveel tijd iets ongezonds als een koekje of chips. En dan toch dit resultaat.

In de weken daarna heb ik verschillende dingen gedaan om mijn darmen te herstellen. Zo gebruikte ik verschillende anti-parasitaire kruiden als alsem, zwarte walnoot en kruidnagel. Ook ondersteunde ik in mijn lever met o.a. mariadistel, curcumine en magnesium. Ik raad je overigens aan ook vaker dit soort kruiden te gebruiken, vooral mariadistel is erg helend voor je lever.

Al dit soort middelen hielpen wel wat, maar het was helaas niet voldoende. Zo was ik zonder mijn middagdutje nog steeds niet vooruit te branden! Mijn vrouw had zelfs al een bijnaam voor mij. Ze noemde mij gekscherend “opa”.

Alsof de vermoeidheid niet erg genoeg was, liet mijn kortetermijn-geheugen mij steeds vaker in de steek. Dan wilde ik iets pakken in een andere kamer en wist ik als ik daar aankwam niet meer wat ik er kwam doen. Een van de ergste ervaringen die ik had was rond kerst vorig jaar. Ik was bij mijn zus en we keken naar een film. Terwijl ik naar de film keek, viel het mij ook op dat ik niet meer op de naam van een heel bekende acteur kon komen. Even voelde ik mij angstig en schoten er verschillende spookbeelden door mijn hoofd.

Ik liet het er niet bij zitten en besloot om nog een laagje dieper te graven. Bij collega-therapeuten voerde ik verschillende testen uit. Uit één test met een biofotonen apparaat kwam iets naar voren waar ik niet zo blij mee was. Ik had Lyme in mijn bloed! Ik wilde het zeker weten en deed bij een natuurarts een zogenaamde FISH-test. Dat is een van de hoogste wetenschappelijke standaarden op dit moment om Lyme te detecteren.

Het slechte nieuws was dat ook uit deze test bleek dat ik Lyme in mijn bloed had. Wanneer je er niet op tijd bij bent, zorgt de ziekte van Lyme voor heel veel schade in je lichaam. Het zorgt voor veel afvalstoffen en tast je darmflora aan. Sterker nog, de ziekte van Lyme kun je zien als een sluipmoordenaar. Wanneer je het niet tijdig aanpakt, verhoogt het de kans op het krijgen van vele aandoeningen, waaronder kanker. Het probleem met Lyme is dat het je immuunsysteem vaak te slim af is. Het kan zich bijvoorbeeld schuilhouden in je gewrichten, je witte bloedcellen en zelfs ook in je hersenen!

Gelukkig was er ook goed nieuws. Nu ik de oorzaak van mijn klachten wist, kon ik deze gericht behandelen. Ik stelde een gouden formule samen, met het dichten van energielekken als uitgangspunt.

Hoe minder energielekken er zijn in je lichaam – op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak! – hoe meer energie er beschikbaar is voor je immuunsysteem.

Wanneer er voldoende energie in je lichaam aanwezig is geeft dat interne rust. Interne rust (ontspanning) is een van de belangrijkste voorwaarden voor een ijzersterke immuunsysteem.

Dit was mijn gouden formule:

Mentaal

 • Mij vooral richten op mogelijkheden.
 • Bewust worden van overtuigingen die mijn energie wegtrekken.
 • Meer gaan levens volgens mijn kernwaarden.

Emotioneel

 • Nog meer bewust worden van mijn emoties
 • Geen aandacht verspillen aan angsten
 • Mijn cellen vullen met liefdevolle energie

Fysiek

 • Ik zorgde voor aanvulling op mijn voeding in de vorm van kruiden zoals bijvoorbeeld mariadistel, curcuma en n-acetylcysteïne. Laatstgenoemde stof vormt de bouwstof voor de glutahion dat in je lichaam wordt aangemaakt. Glutathion is een krachtige stof om het immuunsysteem te ondersteunen. Daarnaast gebruikte ik kruiden als de Japanse duizendknoop, artemisia en boluoke. Laatstgenoemde is een enzym dat het fibrinogeen afbreekt in de darmen waar de Lyme zich vaak onder verstopt. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk de darmen zijn in het geheel. Ik citeer hierbij de bekende uitspraak van Hippocrates: “Alle ziektes beginnen in de darm”
 • Met biofotonen therapie probeerde ik de ziekte van Lyme onschadelijk te maken. Nagenoeg alles in de natuur heeft een frequentie ook de Lyme bacterie. Bij bio fotonentherapie krijg je eenvoudig gezegd de tegengestelde frequentie van een deze bacterie. Wellicht herinner jij je de sinus en cosinus golf die tijdens de wiskundeles op de middelbare school aan bod kwam. Wanneer de Lyme bijvoorbeeld een sinus-frequentie heeft, krijg je via biofotonen therapie een cosinus-golf. Beide golven doven elkaar uit.

Spiritueel

 • Het belangrijkste is wel dat ik GELOOF in het zelfhelend vermogen van mijn lichaam! Wanneer ik zou twijfelen en toe zou geven aan mijn angsten, hebben alle inspanning op de andere bovenstaande gebieden geen zin.
 • Mijn overtuiging is dat er voor elke ziekte een oplossing is, hoe erg deze ook is. Het gaat er niet om of je dit wel of niet met het hoofd begrijpt. Het gaat erom dat dit voor jou juist voelt.
 • Wat ons weghoudt van de oplossing is in heel veel gevallen ANGST. Angst verzwakt ons immuunsysteem en creëert een zelfbevestigend mechanisme (self fulfilling prophecy) waarin angsten werkelijkheid worden. Zelfliefde versterkt het zelfhelend vermogen als geen ander en maakt korte metten met angst.

Het resultaat van de gouden formule

Zes waken nadat ik de diagnose Lyme kreeg, gaf mijn biofotonen therapeute mij een heel mooi compliment. Ze zei “Mo, geloof het of niet, ik detecteer de Lyme niet meer in je lichaam. Ik doe dit werk al 17 jaar en heb nog nooit meegemaakt dat het zo snel is opgelost!”
Een gevoel van dankbaarheid vulde mijn wezen. Inmiddels slaap ik weer als een roos en zijn al mijn klachten opgelost.

Mijn verklaring voor mijn snelle herstel is dat Lyme een hele lage trillingsfrequentie heeft. Wanneer je jouw trillingsfrequentie in korte tijd sterk verhoogt is er geen ruimte meer voor lage frequenties. Dit is een keiharde natuurwet die altijd geldt. Blijf gewoon je trilling verhogen zodat alle lage energieën oplossen!

In mijn enthousiasme is dit stuik iets langer geworden dan vooraf de bedoeling was.
Ik hoop dat het voor jou van waarde is.

Hartelijke groet,
Ir. ing.  Mohammed Boulahrir
Orthomoleculair therapeut & Klinisch Psycho Neuro Immunoloog

 

Deel dit bericht met je vrienden:

67 reacties

  1. Wat goed om te lezen dat je er zonsnel bij was en zo snel hersteld bent.
   Ik kamp zelf al 40 jr met lyme, ik ben nu zo’n 12 jr bezig met behandelen, helaas nog steeds niet met het gewenste resultaat, nu inderdaad ook bezig met het loslaten van overtuigingen en proberen dmv meditaties mijn trilling te verhogen. Ik volg je met veel plezier, dank!

   1. Best Madelon,
    Ik heb hele goed ervaringen met een therapeute die mij heeft geholpen.
    Stuur mij anders een mail, dan geef ik je haar gegevens.
    Hopelijk kan dit bijdragen aan je herstel.
    Hartelijke groet,
    Mohammed

    1. Fijn Mohammed dat je weer genezen bent, alhamdoulillah! En dank voor de gedeelde info.

     Ik zou ook graag de naam van de therapeut willen ontvangen, is het goed als ik je ook een mail stuur?

     Mvg,
     Fatiha

  2. Hartelijk dank daarvoor Linda 🙏
   Inderdaad, we mogen niet vergeten hoe slim ons lichaam is.

   1. Beste Mohammed,
    Dank je wel voor de nuttige informatie die jij je lezers steeds verstrekt. Ik ga mij verdiepen in de kruiden die jij noemt.
    Jouw verhaal lezende heb ik sterk het vermoeden dat Lyme bij mij ook een rol speelt. Ik zou ook die FISHtest willen doen.
    Kun jij mij helpen?
    Dan
    k je zeer
    Groet
    Dee

  3. Dank Mohammed!! Ik ga goed opletten op mn emoties die door familieomstandigheden op de loer liggen! Dank voor je uitgebreide relaas en succes!
   Marion

 1. Fijn te horen dat Lyme uit je systeem is!
  Ik ben ook genezen van Lyme! Door bioresonantie, kruiden en leefstijl. En het krachtigste van alles, door het geloof dat het werkelijk kan!

  1. Hi Kathleen,
   Goed om te horen dat je er ook van bent genezen.
   Dan weet je ook wat voor een rot aandoening het is.
   Inderdaad geloof blijft het belangrijkste.

 2. Mooi verhaal en erg aanmoedigend om niet bij de pakken neer te zitten. Vertrouw er op dat je beter wordt en Allah zal je er naar toeleiden. Dank je wel voor het delen ❤

 3. Hoi Mohammed,

  Wat superfijn dat je weer opgeknapt bent. Ik ga het even delen met mn zus. Bedankt voor het delen van je verhaal!!

 4. Geweldig die frequentie theorie. Begin vorige eeuw stonden in de ziekenhuizen zgn. Frequentie bedden. Ontwikkeld door jawel dhr. Tesla. Later is helaas deze geneeswijze als alternatief bestempeld en zijn de bedden in de jaren dertig weer verdwenen.
  En in jezelf bv door mediteren en yoga en door positieve gedachten jouw eigen frequentie verhogen voorkomt al veel narigheid.
  Hartelijk dank voor dit bericht.
  Groetjes van Joanda

 5. Goh..het lijkt wel of ik mijn eigen verhaal,qua klachten dan, lees.
  Ben al zooo lang moe, twee drie jaar.
  Nu blijkt dat mijn vit D erg laag is.
  18 en nu een half jaar later slechts 25 , terwijl ik veel hoog gedoseerde ‘ shotjes’ D ingenomen heb.

  Terugkomend op jouw advies, nu, heb ik gelezen dat kurkuma slecht of geheel niet door het lichaam opgenomen wordt.
  (Daarbij vind ik het zelf geen lekker kruid, muf en stoffig 😝)

  Dank je voor jouw altijd eerlijke egovrije berichten.
  Je stelt je naast en niet boven je lezers. ♥️

  1. Carol, ik lees jou bericht .. en dit heb ik jaren geleden ook gehad vit D veel te laag. Na een aantal jaren eindelijk met goed overleg met mijn huisarts krijg ik nu wekelijks 25000E . Ik voel echt het verschil .. meestal krijg je een stoot van 6 weken in deze hoeveelheid. En dat een “onderhouds dosis ” van 800 E met het gevolg dat ie na een tijd weer zakt . Dit is dus niet nodig , als je regelmatig je bloed laat prikken op vit D dan krijg je een goed beeld en kun je er welicht ook voor kiezen om je dosis te verhogen . Er zijn wel verschillende meningen bij huisartsen, de ene vindt 50 al een goede waarde .. ik niet ik wil hem minstens op 120 hebben , want dan pas voel ik mij goed .

  1. Ja ik had even tijd nodig . Heb in alle rust wel volop inspiratie opgedaan voor nieuwe lezingen.
   Hierover binnenkort meer.

    1. Hi Patrick,
     Stuur mij anders een mailtje. Ik weet niet of het verstandig is als ik hier zijn gegevens ga plaatsten.
     Hartelijke groet,
     Mohammed

 6. Hoi Mohammed,

  Geweldig, dat je dit deelt.
  Maar ook een mooie aanpak en zo te zien er is voor bijna alles een oplossing.
  Ik leer er zeker wat van.

  Grt,
  Bob

 7. Lieve Mo,
  Dankjewel voor het delen. 3 weken geleden ook gebeten door een teek. Kreeg het beestje niet uit mijn been. Was eerst ook bangcen angstig, maar een vriendin – die Sensi therapeute is heeft mij uitgemeten en druppels gekregen. Ik hou ondanks bovengenoemde mijn vitaliteit in de gaten. Dat ik jouw verhaal lees, heeftvzo moeten zijn. Ik weet wat ik nu kan doen mochten er klachten komen. Dankjewel dus daarvoor 🙏.

  Nog een vraag; wanneer ga je je boek op de markt brengen?

  Met een glimlach,
  Moniek ♡

 8. Hi lieve Mo !

  Wat een verhaal, en als jij niet weet wat jouw lijf aangeeft? Pffff

  Wel fijn om weer van jou te horen(lezen) maar bovenal dat jij weer gezond bent!

  Geniet weer van het leven, het is zo mooi ,
  Ondanks wat er nu speelt!

  Blijf gezond

  Harte groet Tooske.

 9. Beste Mohammed, fijn om weer een bericht van jou te mogen lezen, aangezien ik mij al afvroeg hoe het met je ging aangezien we geen artikelen meer ontvingen. Mooi om te lezen dat door natuurlijke middelen je lichaam hebt kunnen herstellen en inderdaad lichaam en geest zijn altijd verbonden met elkaar:)
  Graag ontvang ik de naam van jouw therapeut aangezien ik al langere tijd kamp met vermoeidheidsklachten en graag uitgezocht wil hebben of er naast mijn drukke bestaan geen onderliggende fysieke oorzaken zijn.
  Bedankt voor het delen van jouw waardevolle informatie weer.

 10. Hi Mohammed,
  Wat ontzettend fijn om te lezen dat het nu zo goed met je gaat! Ik schrok toen ik begon te lezen, want ik moest gelijk aan Lyme denken. Heb het zelf meer dan 25 jaar (met enorm veel co-infecties) en ben nu zo goed als invalide. Al enorm veel geprobeerd om te genezen.
  Zelf geloof ik nog steeds in mogelijkheden en de kracht van zelfhelend vermogen, positiviteit en genezing.
  Kortom, héél blij met jouw herstel!
  Mag ik jou ook ‘n mailtje sturen voor de gegevens van jouw therapeut?

  Veel gezondheid en warme groet!
  Ellen

 11. Fijn om je verhaal te lezen. Ik ben ruim 5-7 jaar in onderzoek geweest om er uit eindelijk achter te komen dat lyme de boosdoener was. Ik heb ruim 1,5 jaar behandeling gehad en het is ongelooflijk wat het mij heeft gebracht door o.a. bioresonantie, biofontonen, voeding en kaardeboltinctuur. Dit is ook echt een mooi product. Ik merk wel dat ik onzeker kan worden als mijn weerstand wat minder wordt dat het weer terugkomt, omdat je weet dat het nooit helemaal weggaat. Ik ben overigens nog wel heel benieuwd naar de producten die je hebt gebruikt. Groetjes, Nicoline

 12. Mooi om te lezen Mo.

  Kun jij mij een tip / advies geven waar ik terecht kan om weer goed in balans te komen?
  Ben moe, kom aan, hormonen door de war, slecht slapen, allerlei kwaaltjes.
  Ik weet niet waar te beginnen en bij wie.

  Heb je een tip regio Arnhem ?

  Dankjewel

 13. Beste meneer Mo.
  Fantastisch dat u genezen bent van de ziekte van Lyme.
  Het zelfgenezend vermogen van het lichaam is een prachtig gegeven

 14. Pff wat herken ik hier veel in zeg.. nooit aan ziekte van Lyme gedacht.. zelf ook al jaren darmklachten en vermoeidheid, dit mede door Hashimoto. Tot nu toe alleen nog maar reguliere artsen bezocht en pas darmonderzoek gehad en benieuwd naar de uitslag ervan. Ik houd jouw verhaal in gedachten en ik hoop me ook weer eens beter te gaan voelen.
  Bedankt voor het delen van je verhaal en mooi om te lezen hoe je dit hebt aangepakt. Sterkte

 15. Wat een goed bericht hoe je Lyme hebt kunnen aanpakken. Ik schrik altijd weer als ik iemand hoor zeggen dat ze deze vreselijke spirocheet in hun lijf hebben. Heb er veel over gelezen. Kaardenbol en Kattenklauw zijn oa ook werkzame middelen om je lichaam te ontgiften, speciaal de Kaardenbol. Ik maak m’n eigen waterkefir als booster voor m’n darmen, en het is tevens een probiotica. Ontzettend fijn dat dat het weer goed met je gaat, en ook voor je gezin natuurlijk.
  Lieve groet, Annelies

 16. Selam Mohammed,
  Subhanallah echt een lange weg afgelegd maar met goede resultaat. Echt blij voor jou, want jij bent nodig😉 voor veel mensen. Ik heb die klachten ook jarenlang maar ik weet geen weg en weet ook niet vanwaar te beginnen. Jaren geleden heb ik paar keer jou lezingen bijgewoont, echt nuttig👍🏻
  Mohammed kan jij mij misschien helpen.
  Vriendelijke groeten😊

 17. Hallo, ik heb je bericht met veel interesse gelezen. Ik heb nu al 2.5 jaar onverklaarbare pijnklachten. Verhalen over lyme komen steeds vaker op mijn pad zodat ik nu denk misschien moet ik hier eens naar laten kijken. Alleen heb ik begrepen dat dit moeilijk uit je bloed te halen is. Zou ik de naam van de therapeut mogen krijgen die jouw behandeld heeft? Hoop dat deze therapeut mij verder kan helpen. Ben al bij een neuroloog geweest. Zij kon niks vinden. Ik hoor graag van je.

 18. Hoi Mo,
  Wat fijn dat je weer beter bent!!! Lees altijd graag je berichten en mailtjes! Ik heb ook lym, gebruik vaak curcuma, ga naar therapeut natuurlijke geneeswijze, doe veel reiki bij mezelf en meditatie.
  Mijn klachten wisselen zich af soms heftig soms in mindere maten.
  Ik zou graag contact opnemen met jou therapeut, kun je me de gegevens sturen.
  En ook ik ben heel benieuwd wanneer je boek uitkomt, je hebt er altijd zo enthousiast over verteld op je bijeenkomsten.
  Fijn dat je beter bent en om weer van je te horen!!
  Groetjes Guus

 19. Morning Mo
  Dank voor je beschreven “helende reis”. Intens dit.
  Je intentie om te genezen is voelbaar en de manier waarop krachtig.
  Geest en lichaam samen laten werken om een indringer te begrijpen ( de reden waarom) en elimineren.
  Graag een webinar hierover maar het meest dank voor het naar buiten brengen van de onbegrensde mogelijkheden van lichaam en geest.

  Warme groet, Joyce

 20. Wat een goeie blog! Het klinkt precies zoals mijn klachten die ik al jaren heb en me bijna bij heb neergelegd😊…heb je tips waar ik terecht kan voor een diagnose of het inderdaad Lyme is?

 21. Bedankt voor dit bericht Mohammed,
  Wat ontzettend fijn en knap dat je zo snel van Lyme bent afgekomen. Heel inspirerend!
  Ik wandel en loop veel hard in het bos en denk vaak aan het risico dat ik daardoor loop om ook Lyme te krijgen….
  Jouw tips neem ik in acht en bewaar ze zeker in mijn mailbox.
  Bedankt en hartelijke groeten,
  Marianne

 22. Ik vermoed dat ik ook al een tijd last heb van Lyme.
  Heeft u een adres waar ik dit zou kunnen laten testen??
  Hartelijke groet,
  Mirjam

 23. Beste Mohammed,

  Ik dacht een paar weken geleden nog aan je. Ik miste je mooie mails in mijn inbox.

  Het doet mij goed om te lezen dat je weer gezond bent… en hoe ! Fijn dat je dit met ons wilt delen.

  Ik wens je Gods kracht en liefde toe🙏

  Groet Renate

 24. gelukkig goed nieuws en weer extra inspiratie om ook te werken aan de verhoging van de energie op elk niveau.
  ik vroeg me af of je wel eens van de zapper hebt gehoord?
  t is een apparaatje van niks maar stuurt lage frequenties door je lijf die bacterien met een lage trillingen dood maakt.

 25. Beste Mohammed,
  Ik heb je een tijd geleden (28 april jongstleden) een mail gestuurd naar de algemene e-mailadres van power academy, gericht naar jou maar ik heb je hier nog geen reactie op gehad, wellicht is die niet aangekomen?

 26. Hallo Mohammed, heel veel dank voor je verhaal! Wat fijn dat je weer gezond bent! Onlangs had ik contact met een homeopaat die me – op intuïtie – vertelde dat er nog restanten van Lyme in mijn systeem zitten. Ik schrok enorm en nu ik jouw klachten lees herken ik alles … vooral de relatie hersenen en darmen. De vermoeidheid, het gebrek aan energie en op slechte momenten ook gebrek aan positief denken. Dit laatste heb ik van nature juist altijd gehad. In 2018 ben ik in Italië inderdaad gebeten door een insect wat een enorm grote rode vlek tot gevolg had. Er is echter nooit bloedonderzoek geweest naar Lyme en ook mijn darmen en de flora zijn nog niet getest. Wel het reguliere standaard onderzoek maar daar komt nooit niets uit. Één nacht gaven mijn darmen een zeer krachtig gevoel van angst, alsof ik in de wachtkamer bij de tandarts zit … Dit had ik nog nooit meegemaakt en ik moet er iets mee. Nu weet ik dat er nog meer stappen kunnen worden gezet om beter te worden en dat er therapeuten zijn voor praktisch onderzoek die ik kan raadplegen …

 27. Fijn Mohamed,

  Biofotonen is gelijk aan Bioresonantie, Ik werk met de Rayonex heb jij de behandeling ook van die machine gehad?
  Ik ben recent gestart met mijn praktijk tevens net opleiding Lyme afgerond.
  Steeds weer sta ik versteld wat het apparaat detecteert en de mogelijkheid hiervan om te harmoniseren.
  Ik ben blij dat jij je weer goed voelt, voor mij een bevestiging dat ik op de goede manier bezig ben. Jouw bericht geeft mij daardoor ook meer zelfvertrouwen om me zelf naar buiten kenbaar te maken 🙂

  Succes

  Groetjes,
  Carla

 28. Beste Mohammed,

  Wat een inspirerende en waardevolle artikel. Gelukkig gaat het weer goed met je gezondheid. Ik kamp met de dezelfde klachten en zou graag de gegevens willen van de therapeute die jou behandeld heeft. Zou je die mij aub kunnen sturen?

 29. Beste Mo, sorry, per ongeluk net op FB een reactie geplaats, dus dan hier opnieuw. Heel fijn om te lezen dat je genezen bent! Bedankt voor jouw inspirerende verhaal! Echt top hoe je jouw klachten op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak hebt aangepakt. Blij gezond en lieve groetjes, Erika

 30. Ik zou heel graag de contact gegevens willen van de therapeut die je heeft geholpen voor mijn moeder
  Alvast bedankt

 31. Wat fijn om weer van je te horen Mo, en wat een prachtige inzichten heb je gehad en met ons gedeeld, dank je wel jazzakallahu khairan voor het nemen van deze moeite.
  Echter had ik nog een vraagje, wat houdt het precies in on je frequentie hoog te houden? Is dit het bewust spiegelen van (onbewuste) negatieve gedachtes en gevoelens om dus eigenlijk zoveel mogelijk in een ‘positieve vibe’ te zitten?

 32. Beste Mo,

  Fijn om te horen dat je weer “de oude” bent!
  Al een paar keer naar je seminars geweest in Groningen en Amsterdam.
  De frequentie was dagen lang hoog na jouw inspirerende lessen.
  Laten we de frequentie met z’n allen hoog houden. <3
  Zelf ben ik bezig ( onder begeleiding) met een Microdosering met entheogene middelen ;
  om ook de frequentie hoog te houden en inzicht te krijgen in de kracht& intelligentie van ons lichaam.
  ik blijf je volgen, dankjewel dat jij er bent!

 33. Beste Mo,

  Fijn om te horen dat je weer “de oude” bent!
  Al een paar keer naar je seminars geweest in Groningen en Amsterdam.
  De frequentie was dagen lang hoog na jouw inspirerende lessen.
  Laten we de frequentie met z’n allen hoog houden. <3
  Zelf ben ik bezig ( onder begeleiding) met een Microdosering met entheogene middelen ;
  om ook de frequentie hoog te houden en inzicht te krijgen in de kracht& intelligentie van ons lichaam.
  ik blijf je volgen, dankjewel dat jij er bent!

 34. Beste Mohamed,

  Dank voor je inspirerende verhaal! Dat geeft mij moed. Ik kamp al 14 jaar met Lyme met goede tijd na intensieve antibioticakuur. Ben nu bezig met mijn darmen en ook met het oplossen van angsten…niet al te makkelijk heb ik gemerkt. Je verhaal sterkt mij in de weg die ik nu ga. Veel lymepatienten zoeken want een een, twee, drie oplossing is er niet. Ik lees net het verhaal van Jeff Foster, spiritueel mens, coach, schrijver die op Instagram een oproep doet voor geneeswijze want ook hij heeft neurologische Lyme…en ook hij zoekt. Eronder staan honderden tips en weggetjes die mensen gaan…Je kunt eindeloos verdwalen in wat te doen.

 35. Dag Mohammed, uw bericht ervaar ik als een groot geschenk, door uw ervaring heeft u aan de live ondervonden wat Lyme kan veroorzaken.
  Ook ik ben besmet met Lyme, op 13 Juni 2018, was in de tuin aan het werk, warme dag, blote jurk en toen voelde ik iets in mijn linkeroksel. Heb niet gekeken maar met mijn hand zo onder mijn oksel gewreven. S’avonds was het een harde rood/blauwe plek geworden, wist dus dat ik door iets gestoken was (muggen vinden mij heel lekker) toch was het anders, afspraak met huisarts gemaakt en ja ik was door iets gestoken. Vroeg hem of het geen Lyme kon zijn, heel stellig neen, want heb je dat zien zitten. Kreeg zalfje voorgeschreven. De Maandag erop had ik een enorme rode kring die half over mijn borst liep, onder mijn oksel door, over mijn rug en schouder weer naar mijn Borst. Nu wist ik het zeker Lyme, weer naar huisarts maar nee geen Lyme want ik had dat beestje niet zien zitten, maar vooruit 1 8daags kuurtje van Peneciline. de zwelling verdween en klaar. Echter in de maanden daarna voelde ik me niet helemaal ziek, maar had wel ongelofelijke hoofdpijn-stond er mee op en ging er mee naar bed (en hoofdpijn heb ik zelden) ook was ik erg moe . Toch weer naar huisarts en gevraagd om bloed te laten prikken. De uitslag was oké niets aan de hand, heeft U nu ook op Lyme geprikt? en nee niet nodig. Toen heb ik gezegd dat ik er op stond, waarop hij reageerde maar dan moet U weer geprikt worden. Ja maar ik sta er op. Binnen een paar dagen belde hij en zei”ja u blijkt in het verleden toch besmet te zijn door Lyme. Ik ontplofte, ben bij u geweest en heb steeds gevraagd of dat het niet kon zijn.? nu kreeg ik voor 2 weken antibiotica. Had steeds het gevoel dat er iets in mijn lijf zat wat zich verplaatste. Sindsdien heb ik neurologische klachten die lijken op Parkinson. door Neuroloog onderzocht, foto’s genomen maar niets wat daarop wijst. Kan met lopen uit de bocht vliegen als de bestrating niet vlak is, kan zomaar vallen? kan niet na vertellen wat er dan gebeurd. Sindsdien slik ik Hartmedicatie, iets met de kleppen. Heb reeds Jaren een te langzaam werkende schildklier waar ik al 20 jaar goed was op ingesteld en ook die ging anders werken, maar Lyme? echt niet. 2 maanden geleden weer gevallen, altijd die last van mijn benen en ging naar huisarts om verwijzing te vragen voor een Internist in R,dam die gespecialiseerd is in Lyme. Maar nee ik moet eerst weer naar Neuroloog om weer eens te kijken en dan lees ik uw bericht. Dus s.v.p waar en hoe kunnen ze kijken of het nog steeds in mijn bloed zit en waar het zich dan bij mij verstopt heeft, dus s.v.p mag ik van u gegevens hebben over therapeuten enz. M. v. groet Erina Starink

 36. Dank je wel Mohammed voor je opbeurende verhaal. Ook ik denk dat ik Lyme heb, binnenkort ga ik een test laten doen. (ben al tijden moe, de ene keer meer dan de andere, ook al tijden vergeetachtig, slecht kunnen concentreren). Ik richt mij nu ook op goede voeding (via de Energieke VrouwenAcademie van Marjolein Dubbers) en ik merk dat ik daardoor wel minder vaak extreem moe ben, dus dat goede voeding werkt dat is wel duidelijk.
  Ik ga aan de slag met de tips die je hebt gegeven.
  Dank je wel nogmaals! Als je nog een goede arts/therapeut in de omgeving van Nijmegen weet waar ik mij kan laten testen op Lyme dan hoor ik dat uiteraard graag!
  Groetjes,
  Esther van der Grient

 37. Beste lezer, ik heb al 11 jaar de ziekte van crohn, deze heeft waarschijnlijk in mijn lichaam liggen wachten totdat deze werd getriggerd door een ecolie bacterie.
  In het begin kreeg ik zware medicijnen en die hielpen maar mij werd verteld het is niet de bedoeling om heel lang die medicijnen te blijven nemen, ik moest gezond eten waardoor mijn darmen harder moesten gaan werken, ik at trouw elke dag wortels hele bakken heb ik gegeten goede bruine boterhammen en lactose vrije yoghurt en kwark veel groenten weinig vlees veel noten en zaden veel bonen, en geloof het of niet mijn crohn is al 2 jaar rustig, wel kans dat het terug komt in erge mate (want echt genezen doe je nooit) de laatste darm controle riep de arts mijn man erbij en die zei het is niet te geloven maar het is nagenoeg weg alleen littekens en een paar poliepjes…..
  Zeker in je zelf geloven en van jezelf houden….

 38. Wat een inspirerend stuk! Hoe kan ik mijn trillingsfrequentie verhogen? Ik heb M.E. en ik verslechter elk jaar, ik heb nog niet de juiste remedie gevonden

 39. Dag Mo, Ik had je verhaal al eerder gelezen en was erg herkenbaar. Buitensporige vermoeidheid en slaapproblemen bij een extreem gezonde leefstijl. Ik heb het altijd geweten aan psychische klachten. Sinds enkele weken, maanden toenemende rode plekken in kringen op mijn been en nu heeft de huisarts Lyme geconstateerd… ik weet het even niet, Ik ben nu gestart met de antibiotica-kuur,(die ik eerst heb afgehouden) maar heb daar geen hoge verwachtingen van. Ik wil dit gericht gaan aanpakken en jouw verhaal geeft mij duidelijkheid (in het doolhof aan info. ;-))
  Kan jij mij advies geven over een/jouw therapeut hierbij? Ik hoop dat exht dat ik ondersteuning kan krijgen hierbij.
  Alvast bedankt,
  Marianne Bijman

 40. Hoi Mo,
  Een fijn stuk om te lezen. Vooral om te horen dat je kunt genezen van Lyme.
  Ook ik kamp met Lyme en alle gevolgen daar van.
  Ben nu bezig met een Kaardenbol kuur. Ben ook erg geïnteresseerd in de Boluoke en samento . Het zou fijn zijn om hier meer over te weten en te horen. Ik kom graag in contact met een goede therapeut.
  Met vriendelijke groet Carin Nauta

  1. Hoi Carin

   Kijk eens op https://bioenergietherapie.nl ze hebben 3 locaties in Nederland
   En om zekerheid te hebben laat een levende bloedtest doen, daar kunnen ze zien of en hoeveel lyme je hebt.
   Doen ze trouwens ook daar.
   Eerste onderzoek is gratis.

   groeten John

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Mis niets en ontvang wekelijks gratis
gezondheids- en persoonlijke groei tips.

Meld jezelf aan door hieronder je voornaam en e-mail in te vullen.

Wij houden ook niet van SPAM, dus wees gerust