Emotionele Gezondheid

Hoe heel je jouw lichaam op het diepste niveau?

Leestijd: 4 minuten

Vind je het interessant? Reageer en deel!

In mijn nieuwe boek leg ik je uitgebreid uit hoe je jouw lichaam op het diepste niveau heelt. Vaak richten we ons daarbij enkel op de voeding, maar dat vormt slechts een klein onderdeel van het grote plaatje.

Het grote plaatje van onze gezondheid omvat vier dimensies te weten: de emotionele, mentale, fysieke en spirituele. Al deze dimensies zijn via energie met elkaar verbonden. Wanneer de energie niet goed stroomt, creëert dat een energieblokkade.

In het boek ontdek je wat jouw belangrijkste energieblokkades zijn en hoe je die kunt oplossen. Aan de hand van verschillende oefeningen, kun je direct aan de slag met het verhogen van jouw levensenergie.

Emotionele Gezondheid

Een energieblokkade zorgt ervoor dat er op een dieper niveau splitsing van energie is  (afgescheidenheid). Het gevolg is dat ons lichaam niet coherent functioneert zodat we ons sneller leeg voelen en minder de VOLHEID van het leven ERVAREN.

Bij veel mensen stroomt de energie niet optimaal omdat er op een dieper niveau emotionele blokkades aanwezig zijn. Veel van deze blokkades vinden hun oorsprong in onze jeugd. Zolang we deze ’oude blokkades’ niet helen, verliezen we onnodig energie. Deze energie is bijvoorbeeld nodig om de onverwerkte emoties te onderdrukken.

Een andere blokkade is een fysieke blokkade. Op dit moment zijn er in Nederland 8,8 miljoen mensen met een chronische aandoening. Een chronisch actief immuunsysteem zorgt ervoor dat de energie niet optimaal stroomt.  Het immuunsysteem verbruikt hierbij veel energie. Het gevolg is dat bepaalde organen, denk aan de hersenen, darmen en schildklier na verloop van tijd minder goed functioneren. In het boek komt ook uitgebreid aan bod hoe je jouw darmen en immuunsysteem in topconditie krijgt.

Een belangrijke ‘code’ die ik ook heb gekraakt betreft de hersenen en hoe ze met stress omgaan. Sommige mensen zijn vanuit het verleden geprogrammeerd om sneller stress of angst te ervaren. Het gevolg is dat het lichaam in de stressmodus blijft, ook al nemen ze rust. (Het sympatisch zenuwstelsel blijft aan). Door het herprogrammeren van onze hersenen blijven we verbonden met ons hart ook al staan we onder druk.

Het is mijn missie dat de mensheid hoger in haar energie komt zodat we niet alleen langer gezond blijven, maar dat we ook een bijdrage leveren aan een liefdevollere planeet. Juist NU is het belangrijk dat wij samen onze energiefrequentie verhogen.

Confronterend en dankbaar

Het schrijven van het boek was voor mij ook een confrontatie. Ik moest diep naar binnen en ‘oude pijn’ uit mijn verleden helen. Zolang ik het voor mijzelf niet heb opgelost, kan ik het niet met de wereld delen.

Achteraf gezien, ben ik super dankbaar voor dit proces. Dankbaar dat ik de moed heb gehad om mij hieraan te wijden. Dankbaar dat ik mijn hart heb gevolgd en niet naar mijn angsten heb geluisterd.

Een aantal cijfers over het boek

 • 224 bladzijdes
 • Meer dan 5 jaar onderzoek
 • Is gebaseerd op meer dan 90 wetenschappelijke artikels
 • Het bevat inspirerende inzichten van honderdjarigen die voor dit boek zijn geïnterviewd
 • Omvat een integratie van het werk van 35 grootste onderzoekers op het gebied van de energetische geneeskunde

Wetenschapsgebieden vormen o.a. de: (neuro)psychologie , immunologie, natuurkunde (hoe werkt energie?), de positieve psychologie en de moderne en traditionele geneeskunde. Alle complexe materie heb ik eenvoudig vertaald. Niemand heeft iets aan een complex boek wat je in de hoek zet en niet meer leest.

Het boek is naast een leesboek vooral ook een “doe boek”.  Je gaat actief aan de slag met jouw gezondheid. Naast de vele tips, verschillende inzichten, tref je ook vragen voor zelfonderzoek aan. De eerste testlezer omschrijft het boek als ‘een boek waar je hart het ene na het andere gelukssprongetje van maakt’.

Hoe kan ik het boek bestellen?

Wanneer je op het boek hieronder klikt, kun je het bestellen.

Emotionele Gezondheid

Je kunt het boek bestellen wanneer je HIER klikt.

Dit boek is een onderdeel van mijn levensmissie. We leven in een turbulente tijd waarbij er ontzettend veel gebeurt. Hoe gezonder en gelukkiger wij met zijn alleen zijn, hoe meer vreugde op deze planeet. Met dit boek hoop ik daaraan een bijdrage te leveren.

Alle hulp is welkom bij de promotie.

Ik geef dit boek zelf uit. Er is dus geen uitgever die mij beperkt in mijn vrijheid.
Resoneert het bovenstaande met je en denk je mij bij deze missie te kunnen helpen?
Heb je tips? Heb je contacten met de media, advies hoe ik de WERELD kan bereiken?

Schroom niet om mij te mailen: info@poweracademy.nl
Je kunt hieronder ook een reactie achterlaten.

Lieve mensen,
Wij zijn hier met een reden.
Tot op zielsniveau doe jij jezelf pijn wanneer jij niet jouw GROOTSHEID leeft.

Het is tijd dat we liefdevol onze energiefrequentie verhogen. Dat afgescheidenheid plaats maakt voor eenheid. Dat we het mooiste in ons met de wereld delen. Dat we onszelf niet klein houden. Het is tijd dat wij VOLLEDIG gaan leven en zo het VERSCHIL gaan maken.

Ik hoop dat dit boek je daarbij helpt.

Hartelijke groet,

Ir. ing. Mohammed Boulahrir
Onderzoeker en leerling van het leven.
P.s. deel gerust dit berichtje met iemand die ook interesse heeft in deze materie.

 

Wil je iets achterlaten of heb je een boodschap of tip?

Laat het gerust achter in het relatieveldje hieronder.
Ik vind het altijd leuk om te lezen😉
Dank alvast🙏

Deel dit bericht met je vrienden:

72 reacties

 1. Lieve Mo

  Ik ga dit boek zeker kopen. Heb al zoveel goeds mogen lezen en leren van jou.
  Ik loop richting de 70, in mijn jeugd was ik alleen en had een ‘moord’ gedaan om iemand met jouw inzichten tegen te komen.
  Een mens is nooit te oud om veranderingen aan te brengen en daar ben ik doorlopend mee bezig.
  Bedankt voor alle goeds dat je verspreidt.
  Lieve groet Carol

  1. Dankjewel Marina,
   We zijn nu nog allemaal de laatste dingen op de achtergrond aan het regelen.
   De komende week kun je het bestellen,.
   Hartelijke groet,
   Mohammed

   1. je boek besteld. kijk er erg naar uit. het is hard nodig voor mijn kind die in een vicieuze cirkel zit van ziekzijn. darmaandoeningen, bijnieruitputting, hormonen en neurotransmitters in de war, trage schildklier. depressies, angsten en slapeloosheid. alles door zeer chronische stress waar we niet uitkomen. hopenlijk bied jouw boek een oplossing. liefs, Marina.

 2. Ik kijk uit naar je boek mo. Ik weet zeker dat het een fantastisch boek is. Ik ga hem dus ook zeker kopen.

  Groetjes,
  Randa

  1. Gefeliciteerd met dit boek mohammed,succes met wat je nog meer wilt bereiken.Ik kijk uit naar je boek en zal je bericht zeker met anderen delen.
   Gr Saliha

  1. Dank Maya,

   Yes, de komende week komt de mail eraan.
   Even nog de laatste paar dingetjes regelen op de achtergrond.
   Hartelijke groet,
   Mohammed

 3. Wauw wat een boeiende reis Mohammed, het is een materie waar ik in mijn werk ook mee bezig ben.
  Proficiat het boek ga ik zeker aanschaffen, het zal vast veel inzichten geven.
  Dit wordt vast een mooie hernieuwde ontmoeting met jou 🙂

  1. Hi Natscha wat leuk!

   Da’s een tijdje geleden.
   Volgens mij was je in 2013 of 14 bij een lezing in Rotterdam.
   Ik zal in het nieuwe jaar ook een theatertour houden over deze materie.
   Hoop dat ik nu niets verklap;-)
   Hartelijke groet,
   Mohammed

 4. Ooh wat mooi! Ik ben erg benieuwd naar je boek. Gefeliciteerd🥳🥳
  Ik heb het afgelopen jaar zoveel mogen ervaren en dit boek zou een verdere aanvulling kunnen zijn
  Groet,
  Djoliba

 5. Toen ik je masterclass bezocht wist ik dat ik je boek moest hebben. Heb je vaak genoeg ‘gestalkt’ op Facebook maar ik wist dat het wachten de moeite waard zou zijn.

  Dank voor het delen van je kennis, dank je wel. Van harte gefeliciteerd Mo!

  1. Mohammed,

   Wat een mooi nieuws. Bij het lezen van dat jouw boek uitkomt, merkte ik een blijdschap in mezelf.
   Finally, ik heb er op gewacht. En het is het waard geweest. Everything at the right time and right place.

   Groet

 6. Gefeliciteerd! Ik kijk hier al heel lang uit. Ik geef het cadeau aan m’n dochter die net 18 jaar is geworden. Ik wil dat zij het beste uit het leven haalt. En ik koop het boek ook natuurlijk voor mijzelf! Ik wil ook het beste uit het leven halen. Dus 2 boeken voor mij! 🥰

 7. Wat fijn!

  Ik kijk al uit naar je boek sinds ik een lezing van je heb bijgewoond. Ik heb nog nooit zoveel aantekeningen gemaakt tijdens een lezing. Ik ben benieuwd.

 8. Gefeliciteerd, Mo!! Ik ga het boek zeker kopen. Ik ben zo benieuwd. Heb er al die tijd naar uitgekeken. Ik zal anderen hier ook over informeren in de hoop dat ze je boek ook zullen kopen. ik volg je al vele jaren, heb in Rotterdam ook je cursussen gevolgd en waardeer je boeiende en bevlogen manier van vertellen zeer.

 9. Owww zoo blij voor jou, maar ook voor ons, het publiek wat nu mag delen in je kennis. Ik kijk uit naar de verkoop😍 Jij hebt mij geïnspireerd om de opleiding orthomoleculair therapeut te gaan volgen, dank daarvoor. Hopelijk mag ik volgende week afstuderen.
  Dit boek gaat mij zeker ondersteunen in de toekomst🙏 Helemaal enthousiast. Gefeliciteerd!

  Ps wil zeker meehelpen in de promotie so tell me what we can do🙊

  1. Gefeliciteerd! K zal jouw boek zeker aanschaffen alvast bedankt🤗🤗🤗 super blij voor jou Alhamdulillah🤲🏼

 10. “Toevallig” vd week nog eens gedacht hoe ver het zou staan… Jahaaaa 🥳… hij is er 🎉 Verheug me erop, en met mij waarschijnlijk ook alle mensen die van mijn roze boekje weten met oa alle notities van jouw lezingen!!!

 11. Ma shaa Allah. Allahoma barek.
  Ik kijk heel graag uit naar je boek. Ben zeker dat het een grote bron van informatie zal zijn , kan ik zeker gebruiken in mijn praktijk.
  Allahoma yasser.

 12. Och wat fijn.
  Ik zat al te wachten op dit berichtje.
  Ben zeer benieuwd.
  Van harte gefeliciteerd.

  Het zou mooi zijn als je het boek zou kunnen presenteren in de boekhandel in Zwolle.
  Van der Velde in de Broeren.
  Een prachtige boekhandel.
  Hier komen geregeld auteurs.
  We wachten nog eventjes..

 13. Ik heb ook lang gewacht op je boek. Fijn dat het nu zover is en leuk dat het een doe-boek is geworden. Ik ben heel benieuwd en ga het zeker promoten als ik het de moeite waard vind (maar daar twijfel ik eigenlijk niet aan 😉).

 14. Beste Mohammed,
  Wat goed masha Allah, ik wacht al heel lang op je boek. Veel van je mogen leren alhamdolilah.
  Ik ben benieuwd wat ik nog meer kan doen om mijn gezondheid te verbeteren. Ik zal het boek ook zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

  Groetjes Nora

 15. Hi Mo,

  Ik ga jouw boek zeker bestellen. Ik lees altijd met veel plezier jouw e-mail met gratis wijze tips.

  Ken je Michael Pilarczyk? Probeer eens contact met hem te leggen. Hij staat de k ik erg open om met jou een podcast op te nemen. Zo kun je jouw boek wellicht goed promoten. Hij heeft een super groot bereik namelijk.

  Warme en gezonde groet,

  Mariska

 16. Super nieuws!
  Wat fijn Mo, kijk er al heel lang naar je boek uit! Gefeliciteerd, ik ben heel benieuwd en kan niet wachten om het te lezen 🤗 ik vind je presentaties altijd even boeiend en interessant.

 17. Van Harte gefeliciteerd!
  Jaren geleden kreeg ik een nieuwe kans, als ik toen aan dit soort dingen had gewerkt was ik nu misschien gezond en gelukkig 🙁

 18. Dankjewel Mo, voor de energie die je erin gestoken hebt! Super dat je het boek af hebt. Ben zeer benieuwd wat je met ons gaat delen en alle moois wat het gaat brengen.

  Hartelijke groet!

 19. Ik vind dit zo onwijs machtig! Man on a mission! Super dankbaar voor alles wat je deelt! Jouw boek lijkt me ook zeer waardevol. Can’t wait. We repeat what we don’t repair. Thx Mo!! 🍀

 20. Ik wacht met smart. Prachtig de manier waarop jij de wereld een stukje mooier wil maken met een mooie zuivere intentie.
  Ik hou mijn mailbox in de gaten!
  Groetjes Nabila

 21. Gefeliciteerd. Wanneer ik je mail ontvang, ga ik het beslist bestellen. Kijk er naar uit.
  Een groet vanuit mijn hart,
  Gera de Bruin

 22. Geweldig, ik was al op zoek naar het bestellen knopje. Zodra het boek te koop is ben ik je eerste koper🤣. Blij dat je dit boek hebt geschreven. Allahoema baarik. Succes met de laatste loodjes. Gr. Fatiha

 23. Gefeliciteerd met het uitbrengen van je boek. Je mail zijn zuiver en inspirerend. Fijn dat je dit met ons wil delen . Ik ga het zeker delen !

 24. Geweldig! En wat boffen wij dat jij jou kennis deelt met een flinke dosis passie en gezonde intenties.
  Ik word er altijd blij van..en werk daarbij ook nog aan mijzelf.
  Bedankt! Lisa

 25. Dank alvast lieve Mo. Dat jij jou ervaringen metins deeld en dan straks dit topwerk in jou boek te kunnen nalezen. Hopelijk kunnen velen hiervan een beter leven ervaren. Ik heb alvast in deze afgelopen jaren kunnen profiteren van jou kunde en helpende woorden. Gefeliciteerd. Wachtend op jou email.
  Groet Rina.

 26. Gefeliciteerd, je hebt een bijzonder proces van scheppen doorgemaakt. Ik ga zeker 2 boeken bestellen, waarvan er 1 voor mijn zoon is, omdat ik voel dat dit het juiste boek is wat hem raakt, juist daar waar het hem mag raken. Dit vooral omdat ik voel dat er niets zweverigs is en hij het boek niet in die hoek zal wegzetten, maar zich zal willen verdiepen. Dank je wel Mo.

 27. Gefeliciteerd Mohammed! Al jarenlang ook groot fan van jou! Het boek zat altijd in mn hoofd. Ik was er echt op aan t wachten, ik ben zo benieuwd! Het boek en jou missie verdient alle publicatie, dus als ik n goed idee binnenkrijg dan laat ik het zeker weten. Wees trots op jezelf!

 28. Beste Mohammed,

  Op dit moment ben ik zelf aan de slag om te werken aan mijn sympatisch zenuwstelsel.
  Ik blijf inderdaad altijd maar op “aan” staan.
  Ik ben dan ook erg benieuwd wat je in je boek hierover hebt te vertellen.
  Ik voel een kerst kado aankomen !!

  Heel erg bedankt voor jouw zijn,
  Bianca

 29. Dag Mohammed,
  Je lezingen waren altijd enorm boeiend en leerzaam en 3 jaar geleden hebben we er zelfs samen al even over gesproken dat er blokkades kunnen zijn op verschillende nivo’s die je uit balans kunnen halen. Ik test en behandel mensen op allergieën, test alle nivo’s en ervaar absoluut dat er verband is tussen emoties, triggers uit het verleden, dingen die mensen mee hebben gemaakt, de mentale of energetische staat, die fysieke klachten kunnen geven zoals bijvoorbeeld allergieën, burnouts etc. Dus fijn om een gelijkgestemde daarin te treffen en dat je dit uitlegt in een boek en kan onderbouwen met onderzoeken! Kan niet wachten op je boek en het te delen met clienten! Veel succes hiermee, Monique

 30. Yeahhhh, ik kan niet wachten! Uiteraard bestel ik je boek in de pre sale en uiteraard zal ik dit boek onder de aandacht brengen bij meerdere mensen al zal het zich zelf gaan verkopen. Well done.

 31. Yeah, ik ben echt super benieuwd!

  Ik hou mijn mail in de gaten hoor😊

  Ga het zeker direct bestellen in de pre sale en ga het boek in mijn praktijk goed in het zicht plaatsten.

 32. Gefeliciteerd, supper mooie ziels missie heb je.En ja al die lagen waar we door heen gaan om te helen, bijzonder hoe het werkt.
  Ik denk aan de gezondheidsbeurs, wie weet kun je daar spreken en je boek in de aandacht zetten.
  Succes, ik wil heel graag dit boek lezen.
  Fijne zondag Diane

 33. Gefeliciteerd, ik ga het zeker lezen! Ik raad je aan contact te maken met Richard de Leth van Oersterk, hij heeft dezelfde missie als jij en is erg actief met zijn podcasts , misschien interessant met jou als gast. Ook hoop ik dat je Groningen kunt bezoeken met je theatertournee, tot dan!

 34. Wat een goed nieuws, MO!

  Al tijden ben ik benieuwd naar je boek – je hebt me geprikkeld met de berichten erover – én de inhoud die je gekozen hebt. En tadaa, daar is het! Meer nog dan ik gedacht, een prachtig boek over alle facetten van ons bestaan.

  Ik ga het zeker bestellen. Stiekem hoop ik dat er een 2e voor gereduceerd tarief in de verkoop komt; dan geef ik een vriendin die chronisch ziek is er namelijk óók één!

  Bedankt voor je inzet ook 🙏❤️

 35. Beste Mohammed,
  Gefeliciteerd met je boek.
  Ben er heel benieuwd naar en vertrouw erop dat het mij helpt het laatste deel van de ziekte van Lyme te laten verdwijnen.
  Heel mooi als het heel veelemdem help.
  Veel dank en veel goeds

  Groet,
  Ine

 36. Dit bericht heb ik ook op LinkedIn gedeeld:
  Wauwww Mo / Ir. Mohammed Boulahrir, you did it!! Het boek waar iedereen, die wist dat je het aan het schrijven was, al zólang naar uitkijkt, is een feit!! Ik kan niet wachten tot ik een exemplaar in handen heb. En mijn hele cliëntendoelgroep: de HSP, HoogSensitieve Personen en HSP-HSS, de hoogsensitieve High Sensation Seekers, hebben hier heel veel aan. Omdat zij zulke bewuste mensen zijn zullen zij als geen ander jouw gedeelde ervaringen en kennis kunnen omzetten en eigen maken ten gunste van hun eigen proces (of van mensen om hen heen). Fijn dat je er ook meteen oefeningen in gezet hebt, dan kun je ook gelijk aan de slag en is het niet alleen maar theorie. Zonder het gelezen te hebben raad ik dit boek zeer aan, omdat ik alles wat ik tot nu toe via jouw heb gehoord en ‘onderwezen gekregen’ hout snijdt voor mij! DANK MO dat je het afgemaakt hebt en nu aan de wereld toont.

 37. Gefeliciteerd met de lancering van
  jou boek. Ik ben erg benieuwd naar je boek en ik ga vragen als kerstcadeau.
  Lieve groet.

 38. Prachtig Mohammed! Ik volg je nog niet zo heel erg lang maar wat heb ik al veel gehad aan alles wat je hebt geschreven. Dank voor het delen! Ik kijk uit naar je boek, ben super benieuwd en zal zeker een exemplaar aanschaffen. Wat een journey moet dat zijn geweest! Respect en wat fijn dat er mensen zijn die hun kennis en ervaring delen met de wereld, zodat we allemaal een betere versie van onszelf kunnen worden. Samen. Dank!

 39. Beste Mohammed,

  Allereerst gefeliciteerd met de lancering van je boek. Nu vroeg ik me af, omdat ik niet echt een lezerstype ben, of er ook misschien een audioboek verschijnt? Bijvoorbeeld in de Storytell app.
  Een van mijn grootste persoonlijke doorbraken heb ik via een audiobook bereikt (De tijger ontwaakt – Peter Levine )
  Wellicht dat jouw bron van kennis in een audiobook nog meer mensen kan bereiken.

  Groet
  Alper

 40. Beste Mohamed,

  Duizend maal gefeliciteerd met het lanceren van jou boek. Ik volg je al jaren en heb mijn leven positief omgeswitcht voor de kennis die je met ons deelt. Ik kijk er naar uit om het boek te mogen lezen die ik een van deze dagen ga ontvangen. Respect en veel groetjes van Saida

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Mis niets en ontvang wekelijks gratis
gezondheids- en persoonlijke groei tips.

Meld jezelf aan door hieronder je voornaam en e-mail in te vullen.

Wij houden ook niet van SPAM, dus wees gerust