Energetische geneeskunde

Heel jezelf van binnenuit (een update over het boek)

Leestijd: 4 minuten

Vind je het interessant? Reageer en deel!

Lieve mensen,

Zoals een aantal van jullie weten ben ik met een onderzoek bezig waarvan de resultaten in een boek worden gepubliceerd. In dit boek ga ik naar de kern van hoe je het zelfhelend vermogen van jouw lichaam versterkt. Vaak richten we ons daarbij op de voeding, maar dat vormt slechts een onderdeel van het grote plaatje.

In het boek heb ik het achtereenvolgens over de emotionele, mentale, fysieke en spirituele component van onze gezondheid. Al deze componenten zijn via energie met elkaar verbonden. Een van de belangrijkste vragen in het boek is hoe je ervoor zorgt dat de energie in jouw lichaam beter stroomt zodat je langer gezond blijft.

Een energieblokkade zorgt ervoor dat er op een dieper niveau splitsing van energie is  (afgescheidenheid). Het gevolg is dat ons lichaam niet coherent functioneert zodat we ons sneller leeg voelen en minder de VOLHEID van het leven ERVAREN.

Bij veel mensen stroomt de energie niet optimaal omdat er op een dieper niveau emotionele blokkades aanwezig zijn. Veel van deze blokkades vinden hun oorsprong in onze jeugd. Zolang we deze ’oude blokkades’ niet helen, verliezen we onnodig energie. Deze energie is bijvoorbeeld nodig om de onverwerkte emoties te onderdrukken. In het boek leg ik je uit hoe je dit doet.

Een andere blokkade is een fysieke blokkade. Op dit moment zijn er in Nederland 8,5 miljoen met een chronische aandoening. Een chronisch actief immuunsysteem zorgt ervoor dat de energie niet optimaal stroomt omdat het immuunsysteem veel energie verbruikt.

Het gevolg is dat bepaalde organen denk aan de hersenen, darmen en schildklier naar verloop van tijd minder goed functioneren. In het boek komt ook uitgebreid aan bod hoe je jouw fysieke lichaam heelt.

Een belangrijke ‘code’ die ik ook heb gekraakt betreft de hersenen en hoe ze met stress omgaan. Sommige mensen zijn vanuit het verleden geprogrammeerd om sneller stress of angst te ervaren. Het gevolg is dat het lichaam in de stressmodus is ook al nemen ze rust. (Het sympatisch zenuwstelsel blijft aan). Door het herprogrammeren van onze hersenen blijven we verbonden met ons hart ook al staan we onder druk.

Het is mijn missie dat de mensheid hoger in haar energie komt zodat we niet alleen langer gezond blijven, maar dat we ook een bijdrage leveren aan een liefdevollere planeet. Juist NU is het belangrijk dat wij samen onze energiefrequentie verhogen.

Confronterend en dankbaar

Het schrijven van het boek was voor mij ook een confrontatie. Ik moest diep naar binnen en ‘oude pijn’  uit mijn verleden helen. Zolang ik het voor mijzelf niet heb opgelost, kan ik het niet met de wereld delen.

Achteraf gezien, ben ik super dankbaar voor dit proces. Dankbaar dat ik de moed heb gehad om mij hieraan te wijden. Dankbaar dat ik mijn hart heb gevolgd en niet naar mijn angsten heb geluisterd.

Tot in elke cel in mijn lichaam ben ik overtuigd van de kracht van dit onderzoek. Nadat dit onderzoek is afgerond wil ik ook de wijde wereld intrekken om de resultaten met de MENSHEID delen.

Een aantal cijfers over het onderzoek

 • 6 jaar onderzoek, waarvan het afgelopen anderhalf jaar fulltime
 • Is gebaseerd op meer dan 200 wetenschappelijke artikels.
 • Ik heb voor het boek een aantal honderdjarigen (en ouder) geïnterviewd.
 • Omvat een integratie van het werk van 60 grootste onderzoekers op het gebied van de energetische geneeskunde.

Wetenschapsgebieden vormen o.a. de: (neuro)psychologie , immunologie, natuurkunde (hoe werkt energie?), de positieve psychologie en de moderne en traditionele geneeskunde. Alle complexe materie heb ik eenvoudig vertaald. Niemand heeft iets aan een complex boek wat je in de hoek zet en niet meer leest.

Het boek is naast een leesboek vooral ook een “doe boek”.  Je gaat actief aan de slag met jouw gezondheid. Naast de vele tips, verschillende inzichten, tref je ook vragen voor zelfonderzoek aan. De eerste testlezer omschrijft het boek als ‘een boek waar je hart het ene na het andere gelukssprongetje van maakt’.

Wanneer komt het boek uit?

Het boek staat gepland voor eind maart  2020. Ik heb geen haast en doe het rustig aan.
Ik geniet nu van het proces en hoop dat straks meer mensen gaan genieten van de resultaten. Nadat het boek af is zal ik in binnen- en buitenland verschillende lezingen hierover organiseren.

In de tussentijd heb ik wel een aantal mooie blogs voor jullie in petto . Ook zal ik in de tussentijd een aantal lezingen verzorgen. Op deze manier hoop ik geld in te zamelen om het boek groots te lanceren. Door aan een van deze lezingen deel te nemen doe je niet alleen waardevolle inzichten op maar steun je mij ook met de lancering van het boek.

Resoneert het bovenstaande met je en denk je mij bij deze missie te kunnen helpen?
Heb je tips? Heb je contacten met de media, advies m.b.t. het uitgeven, advies hoe ik de WERELD kan bereiken, etc. Of ken jij nog iemand die honderd jaar of ouder is dan verneem ik dat graag.

Schroom niet om mij te mailen: info@poweracademy.nl
Je kunt hieronder ook een reactie achterlaten.

Lieve mensen,
Wij zijn hier met een reden.
Tot op zielsniveau doe jij jezelf pijn wanneer jij niet jouw GROOTSHEID leeft.

Het is tijd dat we liefdevol onze energiefrequentie verhogen. Dat afgescheidenheid plaats maakt voor eenheid. Dat we het mooiste in ons met de wereld delen. Dat we onszelf niet klein houden. Het is tijd dat wij VOLLEDIG gaan leven en zo het VERSCHIL gaan maken.

Hartelijke groet,

Ir. ing. Mohammed Boulahrir
Onderzoeker en leerling van het leven.

Update: door het Corona virus staat het boek nu gepland voor september

Deel dit bericht met je vrienden:
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

84 Comments

 1. Wow, klinkt goed 👍🏼 Sponsor graag een deel door naar je lezing te komen dan. Het is eigenlijk ongelooflijk hoeveel energie 😉 er ook in gaat zitten in het schrijven van een goed boek. Super interessant onderwerp en ik kijk er naar uit om er in te kunnen lezen

 2. Ik ben graag bij een van je lezingen Mohammed. Weet je al precieze data en locaties?
  Tot in Oktober ;^ )

 3. Mohammed zodra jou boek uitkomt!! Schaf ik m meteen aan ik wacht in spanning Af!!!
  Veel succes nog en wij wachten geduldig✨✨✨

 4. Leuk om van je te horen waar je mee bezig bent geweest. Het was vorig jaar zo stil rondom je. Veel succes en plezier nu met de laatste loodjes rondom je boek.

 5. Heel interessant en ik ben heel benieuwd. Ik ga het zeker lezen! Kom ik misschien eindelijk van mijn burn out af.

 6. Kan niet wachten op het boek!
  Had het liever vandaag als morgen😉, ben en blijf met energie stoeien na een burn out…..
  Héél véél succes met de laatste loodjes en hopelijk weer tot een volgende lezing!

 7. Succes en heel veel Licht, Liefde en Energie bij het afmaken van het laatste deel van je boek.
  Kom graag bij één van je lezingen 🕯🙏🥰

 8. Wauw, door hier mee bezig te zijn, ben je al bezig met transformatie naar een hogere trillingsfrequentie. Ik had je inderdaad gemist en word nu heel blij van je verhaal.
  Heel veel succes!

  1. Tijdens het proces kwam steeds dat zinnetje min mij op.
   “Dit moet je me de wereld delen”
   IK durfde dat niet, wilde mijzelf klein houden zoals ik gewend was.
   Maar dat laat ik nu liefdevol achter mij.
   Hartelijke groet,
   Mohammed Boulahrir

 9. Ik ben heel benieuwd naar het boek. Het zal ongetwijfeld een bron van inspiratie en liefde zijn. Heel veel succes met de laatste loodjes.

 10. Ik wens je veel plezier met het afronden van je boek.
  Een mooie manier om liefde en gezondheid te delen.

 11. Wat geweldig dat je hiermee bezig bent! Kan niet wachten op je boek! Ik wens je veel succes met de laatste loodjes. Ik heb mss ‘n tip om de WERELD te bereiken : mss kan je contact opnemen met Vishen Lakhiani van Mindvalley, dit past helemaal binnen de filosofie van Mindvalley. (Mss te commercieel, maar je weet maar nooit) Toi toi toi!

 12. Geweldig! Ik ken een man die is 90 jaar oud en heeft veel interessante verhalen voor je…Ben jij geïnteresseerd, laat mij dan even weten.. Succes met je boek! Met vriendelijke groeten , Sandra

 13. Geweldig en ik ben heel benieuwd naar het boek. Ik heb er veel vertrouwen in, ben een paar keer naar je lezingen geweest en weet hoe goed jij je informeert en hoe diep je in de materie duikt. Ik ben dan ook ervan overtuigd dat het met dit boek niet anders zal zijn, omdat jij dit bent. Ik kijk ernaar uit en zal het zeker kopen. Ik wens je alvast heel veel succes en een goede verkoop, want jij verdient het.
  Liefs Ria Barnhoorn

 14. Wat gaaf! Dat het schrijven je ook veel geluk mag brengen! A wise man once said: van alle beroepsbeoefenaars zijn schrijvers en kunstenaars het gelukkigst!

 15. Fijn dat ik weer van je hoor, krijg er altijd veel energie van. Ik moet werken aan zelfcompassie en volledig leven : Ja! Dank je wel! Kijk ook uit naar jouw lezingen!

 16. Beste Mohammed! Overigens opvallend weer een reactie van een vrouw. Goed dat je tussentijds laat weten “waar je bent”, en met dit proces bezig bent! Wens je veel moed en sterkte met dit proces en verheug me op moment, wanneer je met ons kunt delen.

 17. Wauww Mo, super om te lezen! Klinkt als zoektocht naar autofagie op orthomoluculaire wetenschap gebaseerd. Ken je Progressive mental alignment Institute? Mogelijk kun je daar ook nog informatie inwinnen die jouw onderzoeken ondersteunen. Misschien zelfs wel dat er zo’n klik is, dat je geholpen kan worden met de lancering. Zij zitten inmiddels ook in de USA namelijk. Het boek Sapiens ken je misschien al? Mogelijk vind je daar ook aanvullend/ondersteunende informatie in. Alle succes ik kijk er naar uit je weer te horen spreken en je boek te lezen! warme groet, hilda

 18. Wat leuk, ik ben benieuwd!
  Dit doet mij erg ook denken aan de boodschap achter de MIR-methode. Ken je deze methode wel? Je gaat hiermee ook het zelfhelend vermogen van het lichaam aanzetten.

 19. Top Mohammed. Een lezing van jou wil ik graag bijwonen. Ik word erg blij van deze ontwikkeling bij jou bij mij en vele anderen. Vriendelijke groet Joyce

 20. Kijk met grote verwachting uit naar je boek, hoop bij een van je lezingen aanwezig te kunnen zijn. Helaas zijn ze vaak of te ver weg of ik kan net niet op die datum. We zullen zien. Ontzettend veel succes wens ik je zeker toe🍀🍀🍀

 21. Mooi om te lezen hoe jij de tijd genomen hebt om hiermee verder te komen.
  Ben benieuwd wat je allemaal ervaren hebt en met ons kunt delen.
  Veel plezier met de nog komende periode van onderzoek!
  Heel veel succes en hou ons warm.

  Groetjes Marcel

 22. Hi Mohammed, ik ben heel benieuwd naar je nieuwe boek en inzichten. Wat heb je daar al veel werk ingestoken! Misschien een tip voor je: Ik heb onlangs bij Michael Pilarzcyk de online training ‘Roadmap to success and happiness’ gevolgd. Hij zit op dezelfde lijn als jij: het belang van jezelf helen en op een hoger energieniveau te komen. Hij heeft ook een eigen podcast. Marketingtip: benader hem met de vraag of hij interesse heeft in een interview met jou voor zijn podcast zodra jouw boek uitkomt.

 23. Heel interessant ik, lees graag alles waarover u schrijft en ben blij met de nieuwsbrief.
  Ik wens u heel veel succes met het schrijven van u nieuwe boek.

 24. Ben erg benieuwd naar je boek, ik heb veel van je geleerd en door jouw ging ik nog meer uitzoeken en verdiepen in hoe het anders kan, ik wil je hierbij erg bedanken.
  Ik zal je boek in de gaten houden.
  Veel succes met alles
  Samira Bouzidi

 25. Ook ik kijk uit naar je boek Mohammed! al twee keer een zeer inspirerende lezing van je gevolgd! Succes met de afronding, ik wens je veel inzicht en wijsheid 🙂

 26. Fijn Mohammed! Dankbaar dat je je hart hebt gevolgd. Hoe meer mensen hun energiefrequentie verhogen, des te sneller we naar eenheid gaan. Met jouw boek kun je een grote groep bereiken.
  Ik kijk er naar uit en kom graag naar je lezingen.
  Harte groet,
  Willeke

 27. Heel veel succes Mohammed! Graag aanwezig bij je lezing en ben ook benieuwd naar je boek.
  Mocht je in Amsterdam ruimte nodig hebben voor je lezing, graag stel ik die voor je beschikbaar.

 28. Ik ben benieuwd naar je lezing en boek.
  Ik vergeet nooit de zin die jij mij vertelde.
  Je bent pas te laat als je hart geen reden meer heeft om te kloppen.

  Zo dankbaar voor deze zin.

 29. Ik kan niet wachten, ik volg u al een lange tijd.
  Ik volg ook dr. Joe dispenza en verwacht dat uw boek overeenkomsten zal hebben met waar deze meneer voor staat.
  En dat dan in het nederlands, geweldig. Ik zou nu al een pre-order willen doen maar ik wacht geduldig af:)

 30. Na een burn-out heb ik meerdere lezingen van je gevolgd waardoor bij mij de knop om kon, sindsdien volg ik waarmee je bezig bent en kijk weer enorm uit naar je lezingen en boek, super dat je zoveel mensen kunt inspireren tot een gezonder leven!

 31. Ik heb nu al zin om je boek te lezen en er wat in mijn leven mee te doen ,weet nu al dat ik er veel aan zal hebben . Lees je berichtjes altijd met veel plezier bedankt met het delen van dit alles een liefdevolle groet

 32. Wauw! Wat goed verwoord. Ik doe zelf de opleiding voor effectieve intuïtie. Ik zie veel overeenkomsten. Succes met je boek. Ben er erg benieuwd naar.

 33. Heel veel succes met het afronden van je boek in Licht en Liefde en ik kijk vol belangstelling naar je boek uit. 👍😘

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Download hier je gratis e-book:
“Recepten voor een sterke weerstand”

Zin in heerlijke recepten waar je energie van krijgt?

Ontdek in dit e-book handige tips en waardevolle recepten!