Dopamine

Hoe luister je beter naar je innerlijke stem?

Leestijd: 2 minuten

Vind je het interessant? Reageer en deel!

Innerlijke stem?

In dit stuk wil ik een belangrijke tip met je delen zodat je beter naar je innerlijke stem luistert. Wanneer je naar je innerlijke stem luistert heb je meer daadkrachten, ben je gelukkiger en ervaar je meer innerlijke rust.

Met je innerlijke stem bedoel ik de stem die je aanspoort om je missie te leven. Dat je doet waarvoor je geboren bent. Je merkt ook het ook aan de mate van synchroniciteit in je leven. Je herkent steeds beter de tekens langs de weg. Het is al lang geen toeval meer. Nee het enige wat je kunt doen is glimlachen van binnen en dankbaar zijn. Dankbaar dat je in het oneindige universum iets mag bijdragen aan het kunstwerk dat het leven heet. Iedereen heeft een missie. Niet iedereen maakt echter werk van zijn of haar levensmissie. Dat is jammer omdat met het niet leven van je missie veel levensvreugde verloren gaat.

‘Oneindige Intelligentie’

Het luisteren naar je innerlijke stem is waardevol omdat deze in contact staat met de ‘oneindige intelligentie’. Ik noem het voor nu “oneindige intelligentie” Sommigen noemen het bronenergie en anderen noemen het GOD. Kies vooral iets waar je een goed gevoel bij hebt. Waar het mij om gaat is dat je je realiseert dat we allemaal in verbinding staan met deze oneindige intelligentie. Alhoewel we allemaal in contact staan met deze intelligentie, komt bij velen de intelligentie niet goed ‘door’. Zie het als een knik in de kabel zodat de energie door een elektriciteitskabel niet goed stroomt. Alleen wordt de intelligentie nu niet doorgegeven via een kabel maar via een energieveld. Een energieveld waarin alles, maar dan ook alles met elkaar in verbinding staat. Bewustzijn is het vermogen om deze energie te kunnen waarnemen. Hoe bewuster jij bent, hoe beter de kennis tot je komt en hoe betere keuzes jij maakt en (logischerwijs) hoe minder levensenergie er verloren gaat.

Voorlopige conclusie:

Hoe beter de intelligentie via het energieveld tot je komt, hoe beter je naar je innerlijke stem luistert.
Het probleem is echter dat er bij velen ruis op de kabel zit zodat de intelligentie niet goed doorkomt. Door deze ruis sta je minder in verbinding met de oneindige intelligentie. Langzaam aan komen we tot de kern…;-) en de kans is groot dat je nu denkt, “leuk…maar wat bedoel je met ruis?” Met ruis bedoel ik alle zorgen die horen bij het gewone leven, maar ook alle angsten en onzekerheden die we als mens hebben. Iedereen is ergens wel eens onzeker over of maakt zich ergens zorgen om, dat is normaal. Echter hoe meer deze angsten en zorgen je leven domineren hoe minder goed de oneindige intelligentie doorkomt EN HOE MINDER JE NAAR JE INNERLIJKE STEM LUISTERT.

Vanuit de traditionele Chinese geneeswijze weten we al dat zorgen en angsten als GIF voor het lichaam zijn. Nu weet je ook dat ze het luisteren naar je innerlijke en dus het leven van je levensmissie ondermijnen.

Ik wens je veel geluk op je pad,
Energetische groet,
Mohammed Boulahrir

Deel dit bericht met je vrienden:

Eén reactie

  1. Oneindige intelligente is de mooiste en meest waardevolle kracht die wij als mens kunnen hebben. Door veel te oefenen en naar je innerlijke stem te luisteren wat je écht wilt en echt leuk vind om te doen kom je idd tot de kern van je onderbewustzijn en voel je je de gelukkigste persoon op aarde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Mis niets en ontvang wekelijks gratis
gezondheids- en persoonlijke groei tips.

Meld jezelf aan door hieronder je voornaam en e-mail in te vullen.

Wij houden ook niet van SPAM, dus wees gerust