kruiden-elixer-2

Mo’s Gouden Kruiden Elixer

Leestijd: < 1 minuut

Vind je het interessant? Reageer en deel!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hieronder tref je een filmpje aan waarin ik stap voor stap het recept met je deel van:
Mo’s Gouden Kruiden Elixer

Een aantal gezondheidsvoordelen van dit kruiden elixer

• Het versterkt je weerstand
• Krachtige ontstekingsremmer
• Goed voor je spijsvertering en slijmvliezen
• Voor een stralende huid
• Krachtige tonicum voor je hersenen

[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=_cFG8F2pME4&feature=youtu.be”][vc_column_text]

Op jouw gezondheid!
Gezonde groet,

Mohammed Boulahrir

Deel dit bericht met je vrienden:

26 reacties

 1. Geweldig !!!! Bedankt voor dit !!
  Hoe bewaar je dit ? En hoeveel dagen ongeveer? Of moet je alles op 1 dag opdrinken ?
  Groetjes

 2. Bedankt voor dit recept ! Geweldig !
  Hoe kun je dit bewaren? en hoeveel dagen ? of moet je alles op 1 dag opdrinken? Groetjes

 3. Hi Mo, dank voor het delen, ik wil dit wel gaan uitproberen. Hoe vaak kun je het nemen? En als je de helft maar gebruikt voor de thermoskan, kun je de andere helft dan nog bewaren?

 4. Hi Mo, ik kreeg geen bevestiging dat mijn bericht door is gekomen dus nogmaals: ik wil dit wel eens gaan proberen! Hoe vaak kun je dit drinken? En kun je de helft die je niet in de thermos doet ook nog goed bewaren en zo ja, hoe lang? Dank je!

 5. Ziet er goed uit, ik ga het gelijk uitproberen! Tip mbt filmpje: ik zou de tekst weglaten, omdat deze teveel afleidt (mij iig) en ook niet klopt met hetgeen er gezegd wordt. Mbt de elixer: Hoe vaak drink je dit en drink je dit elke keer warm/verwarmd? Dank alvast voor het antwoord!

 6. Hoi, ik heb m vraag. Ik drink zelf al n tijd GOLDEN MILK, vaak gecombineerd met gember. Ook heel lekker. Ik heb alleen altijd begrepen dat kurkuma slecht opneembaar is voor ons lichaam maar als je er zwarte peper bij gebruikt is dit probleem getackeld . Zal ik die er maar bij doen dan in jouw recept?

 7. Dag mohammed,

  Bedankt voor het filpje, ik met mijn weerstandcen luchtwegen problemen, ga zeker proberen, maar hoe lang mag je die mensel bewaren? Hoe vaak drinken? Mag je met hoge bloeddruk ook innenmen? Alvast bedant , en tot ziens bij je een van je seminers..

  Groet, nedime

 8. Hoe vaak mag ik Mo’s Gouden Kruiden Elixer drinken? Mag ik dit het hele jaar door gebruiken? Ik heb het vooral nodig voor helderheid van hersenen.

 9. Hallo,

  Hoevaak mag/ kan je die kruiden elixer drinken? En kan je die substantie bewaren dat je elke dag een beetje in heet water doet.

  Groetjes Gul

  1. Hallo,
   Hoeverl dagen en hoe vaak per dag mag/ kan je die kruiden elixer drinken?
   En hoelang kan je die substantie bewaren dat je elke dag een beetje in heet water doet?
   Moet er ook nog zwarte peper bij om de kurkuma te versterken?
   Groetjes Brigitte

 10. Beste mo, hoe kan je t mengsel t beste bewaren en wat is de beste hoeveelheid per dag voor kinderen en volwassen ? Bedankt

 11. Ik heb jouw elixer gisteravond gemaakt, ikzelf kon er niet van slapen. Maar mijn man heeft heerlijk geslapen en voelde zich stukken beter. Hij was afgelopen dagen grieperig en niet lekker. Hij zweette iedere nacht. Afgelopen nacht heeft hij niet gezweet en voelde zich een stuk beter! Ik heb kurkuma poeder gebruikt, ik had geen verse kurkuma. Maar moet er geen zwarte peper en beetje vet bij om de werking van kurkuma te versterken?

 12. Nou Mo, lekker dat elixer. Omdat ik mijn laatste gember voor Mo’s elixer had gebruikt zat ik zonder gember voor mijn bamisoepie. Ik dacht, what the hack, ik probeer een theelepeltje van Mo’s elixer in mijn bouillonnetje. En zowaar, het smaakt voortreffelijk 🙂

 13. Moeten we oppassen voor ons tandglazuur i.v.m. de citroenen, Mohammed? Drinken met een rietje?

  Tip voor anderen: het drankje is prima te drinken (zelf lekker) wanneer je de pitten uit de citroen haalt.

  Bedankt!!

  Groetjes,
  Hanane

 14. Salaam Mohammed,

  Moeten wij niet oppassen voor onze tanden i.v.m. de zuur van de citroenen en dagelijks de hele dag drinken? Wat adviseer je? Misschien met een rietje drinken?

  Mijn tips voor anderen:

  • Haal de citroenpitten eruit dan is het drankje heerlijk om te drinken. Met pitten is het vreselijk smerig drankje. Volgens mijn moeder zijn die pitten sowieso niet goed voor je (geen idee of dit klopt. Oude Marokkaanse vrouwtjes wijsheid 😉

  • Maak heel veel in 1 keer en vries het in. Ik heb kleine cups gehaald bij de zeeman die geschikt zijn om te vriezen (ja, helaas plastic). Misschien heeft iemand anders een tip voor iets kleins van glas. Ik vries ze in en haal iedere dag 1 cupje uit de diepvries. Zo maak ik het voor de hele week. Bespaart tijd en zo blijf ik ermee doorgaan!!!

  • Ik doe het niet in een thermoskan. Wanneer het cupje is ontdooid doe ik wat hiervan in een glas en doe er heet water in. En je kunt het ook meenemen naar je werk en daar in de koelkast doen en iedere keer je eigen theetje maken.

  • Met mijn nutribullet (600watt), wordt het helmaal een soort smoothie. En als het te brokkelig blijft dan doe ik er een beetje water bij en het is helemaal glad. Wanneer ik dit in het water doe, lost het direct op en geloof ik ook dat ik niet perse 30 minuten hoef te wachten. De sappen zitten in het water dat ik heb gebruikt om te blenden en het zo verpulverd dat ik dat ook gewoon kan opdrinken. 1 nadeel de beker van je nuttibullet wordt geel, hahahhaa. Ik ben geen verkoper van die dingen maar ze werken echt super goed. En deze die ik heb had ik tijdens een actie gekocht.

  Tot zo ver mijn tips. Succes allemaal!!

  Ps. Mijn moeder heeft reuma & osteoporose en voelt zich super goed i.c.m. msm (vegetarisch) spul. Ze beweegt meer en voelt zich stukken beter en dat al na 3 dagen gebruik!!!

  Ga zo door Mohammed, shokran voor het delen van je tips. Ook je masterclass was super interessant. Kan niet wachten op je boek.

  Groetjes,
  Hanane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Mis niets en ontvang wekelijks gratis
gezondheids- en persoonlijke groei tips.

Meld jezelf aan door hieronder je voornaam en e-mail in te vullen.

Wij houden ook niet van SPAM, dus wees gerust