maak je geen zorgen

Maak je alsjeblieft geen zorgen

Leestijd: 3 minuten

Vind je het interessant? Reageer en deel!

Dit is wat mij een paar dagen geleden is overkomen.

Ik zat achter mijn laptop.
Op Facebook las ik iets dat mijn hart onrustig maakte.
Het ging over een maatregel waar ik het totaal niet mee eens ben.
Het raakte een dieper gelegen pijn in mij.
Voordat ik het wist, vloog mijn aandacht van de ene naar de andere gedachte.

Ik voelde onmacht.
Ik voelde angst.
Onrust in mijn lichaam was het gevolg.

Als een donderslag bij heldere hemel zei een stem tegen mij: “MOHAMMED, PAK PEN EN PAPIER”
Ik dacht nog,…een pen pakken…waarom zou ik?

De stem zei nogmaals: “PAK PEN EN PAPIER”
Voordat ik het wist pakte mijn handen een pen en ik begon te schrijven…

Lieverd, maak je geen zorgen.
Wees niet bang.
Ga ervoor.

Het is je geboorterecht om te doen waarvoor je hier bent.
Blijf in jezelf geloven.
Niets houd je tegen.
Hoe meer je van jezelf gaat houden , hoe meer de spanning zich oplost.

Het is je moeder die tegen je spreekt.
Blijf je met de bron verbinden en bewaak je energie.
De rest is bijzaak.
Ik laat het hierbij.

Liefs,
Je moeder.

Zo snel de stem kwam, zo snel was deze weer weg.

De tranen rolden over mijn wangen.
Een diepe stilte en een gevoel van gelukzaligheid vulde mijn cellen.

~stilte~

Waarom deel ik dit met jou?

Ik wil deze boodschap graag aan je doorgeven.
Ik geloof dat we voortkomen uit dezelfde bron.
Er is iets veel groters, dan het wonder, dat jij en ik het leven noemen.

We leven in een heel bijzondere tijd.
Er is veel op energetisch vlak gaande op dit moment.

Gebruik deze onrust in de buitenwereld om je innerlijke rust te versterken.
Keer daarom wat vaker naar binnen.
Verbind je met de oneindige kracht van liefde in je.

Je bent al heel en compleet.
Elke overtuiging die je anders doet geloven is een leugen.
Alles waar je naar verlangt zit al in je.

Wanneer jij dit nu niet zo ervaart wil ik je vragen om wat vaker het verhaal in je hoofd als een toeschouwer te observeren. Zie in, dat jij niet het verhaal bent.
Besef dat je altijd de vrijheid hebt om iets anders te geloven.
En als je dan toch deze vrijheid hebt…waarom zou je dan niet in iets geloven wat je hart gelukkiger maakt?

Drie eenvoudige vragen die je daarbij helpen zijn:
1) Welke koers ga je varen de komende tijd?
2) Wat pak je vast? (focus)
3) Wat laat je voor eens en altijd los?

Dus lief mens, onthoudt:
Het is je geboorterecht om te stralen.
De spanning zal zich oplossen.
Hoe meer jij straalt, hoe meer je aantrekt wat je nodig hebt.
Het zal moeiteloos op je pad komen.
Blijf je cellen daarom vullen met liefde.

Dit is hoe jij en ik samen de wereld gaan veranderen.

Ik ben ervan overtuigd dat de grootste uitdaging waar we vandaag de dag voor staan niet het overwinnen van het virus is. Onze grootste uitdaging is dat we de collectieve energiefrequentie van angst overstijgen.

Laten we daarom samen onze energiefrequentie verhogen. Laten we een krachtig liefdesvirus verspreiden zodat we daarmee een nieuwe realiteit creëren. Een realiteit waar het virus en alle angst eromheen gewoonweg niet in kunnen overleven.

Hartelijke groet,

Mohammed Boulahrir
Leerling van het leven.

P.s. Ik vind het altijd leuk wanneer je een berichtje achterlaat.
Deel deze gerust in het reactieveldje hieronder.

Heel erg bedankt voor je bijdrage alvast.

 

Agenda juni -juli 2021
Online programma: de darm-breinexpert.

Tijdens dit programma ontdek je hoe je in vier weken tijd, jouw darmen in topconditie brengt en jouw mentale gezondheid versterkt.
(klik HIER of op het plaatje hieronder voor meer informatie)darm-brein connectie

Wil jij ook wekelijks onze inspiratiemail ontvangen?

Elke week van de pers een waardevol berichtje dat bijdraagt aan je fysieke of mentale gezondheid.
Klik hier zodat je niets meer mist.

Deel dit bericht met je vrienden:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

56 reacties

 1. Dank je wel, wat een inspirerende ontmoeting heb je gehad. Jouw wens geeft mij weer kracht 🙏
  We will shine ✨
  Annelies

  1. Bijzonder omdat mijn moeder ook is overleden (2011) en ik haar steun op bepaalde momenten mis.
   En ook worstel ik met met geloven in jezelf.
   Bedankt voor je inspirerende bericht.

 2. Beste Mohamed,

  Ook ik heb gehuild om het berichtje van je moeder ( Allaahie rhamha).
  Je geeft ons kracht en liefde met je power e-mails.
  Bedankt.

  Groetjes Nassira

 3. Dankjewel voor het delen van dit ontzettend lieve bericht van je moeder en wat mooi moet dit voor jou geweest zijn 😌 Het kwam precies op tijd in mijn mail binnen, op een moment (niet mbt corona oid maar een privé situatie) van totaal machteloos en hopeloos verdrietig voelen. Ik kwam gelijk even tot rust en kon eea een beetje loslaten, idd weer vertrouwen op het proces dat het goed komt. Op zulke emotionele momenten vergeet ik dat nog wel eens. Dank hiervoor 🙏🏽

  1. Wat een fantastische boodschap, dank voor het delen. Blijven vertrouwen en heel dicht bij je zelf blijven..
   Niet door de angst laten beïnvloeden..
   Alles zal goed komen..
   Warme groet
   Bianca

  2. Wat een prachtige boodschap van je moeder, de persoon die het dichts bij ons staat en waar we ontzettend van houden. Een teken dat ondanks het overlijden, ze toch met je en bij je is. Dank voor het delen!

 4. Tranen over m’n wangen. Dit is toch wat we léven mogen noemen? Het is puur dat wat geen woorden aan te geven zijn want dat doet het direct alweer tekort. Wauw prachtig en liefdevolle moment🌷

 5. Dank je wel dat je dit met ons deelt.
  Laten we inderdaad de energiefrequentie verhogen met het liefdesvirus.
  Dagelijks verspreid ik mijn liefde.
  Spread the love

 6. Prachtig. Hier moest ik ook even om huilen. Ik heb een soortgelijke ervaring gehad met mijn oma. En precies op het moment dat ik het zo nodig heb, lees ik je mail…en herinner ik me die boodschap weer.

  Bedankt🌹

 7. Wat een ontroerende bericht van je moeder.., de liefde van een moeder voor haar kinderen zal eeuwig blijft bestaan, zelf als zij in andere onzichtbare ‘wereld’ verblijft!

 8. Beste Mohamed,
  Wat is het mooi om te lezen hoe krachtig moederliefde is. Zo krachtig dat het als een lichtsignaal naar je hart toe gaat. Juist omdat het eerlijke en zuivere woorden zijn, geschreven vanuit een zuivere intentie, de intentie van een moeder.
  Dank je wel Mohamed

 9. Wat een liefdevolle boodschap vanuit het hiernamaals. Ook ik voel me soms angstig en bezorgd om de situatie en dingen die misschien komen gaan. Dit is weer even een signaal voor mij om niet mee te gaan in de angstscenarios, want het verlaagd alleen maar je energie en brengt weinig goeds. Dankjewel voor het delen, je doet mooi werk.

 10. /big hug
  dankbaar dat ik ooit in contact ben gekomen met jou en je liefdevolle energie..keep it going…go with your own flow

 11. Wat mooi Mohammed. De boodschap en de kracht en waarheid hiervan. Maar ook dat de liefdevolle verbinding met de ongeziene wereld zo sterk is en je moeder meteen naar je toe komt om je aan je eigen innerlijke kracht te herinneren. En dat jij op jouw beurt hiermee weer moed en inspiratie doorgeeft. We zijn allen in verbinding met De Bron en dus met elkaar.

 12. Wat een mooi bericht mocht je ontvangen van je moeder! Dank je wel voor het delen. Het is iets wat bij iedereen past!

 13. Wat een bijzondere ervaring om deze boodschap van je moeder te hebben gekregen. Bedankt voor je inspirerende bijdrage aan onze maatschappij 💛

 14. Lieve Mohammed,

  Wat mooi, het doet mij goed dat je dit deelt.
  Het verstevigd mijn intensies.
  Dank je wel.
  ❤️ Riet

 15. Wat een ontroerend mooie boodschap, dankjewel voor het delen. Ook al geloof ik heilig in de waarheid die onze verstand te boven gaat, is het toch steeds weer mooi en belangrijk om eraan herinnerd te worden. Zeker in moeilijke momenten.
  Warme groet,
  Renate

 16. Bedankt om dit te delen Mo ❤️
  Ben blij om je voor altijd op m’n pad te hebben. Het is niet altijd gemakkelijk om mensen uit te leggen dat we opdrachten krijgen ingesproken. Liefde dat is wat telt. Laten we het met z’n allen blijven uitstralen. Love you 🙏🏼☀️😘

 17. Jouw dierbare boodschap vult mijn hart ook met Liefde en hoop. De boodschap van jouw moeder reikt verder dan alleen jou. Mijn hart heeft ze ook bereikt.
  En hoe mooi is de uitdrukking dat de boodschap als een donderslag bij heldere hemel kwam. Jouw hemel was op dat moment zo helder dat je kon ontvangen. Dank mohamed Dank dank!

 18. Wat een prachtig bericht Mohammed.
  Blij dat je dit wilt delen met ons in de toch voor velen verwarrende wereld 🙏🍀

 19. Hi! Lieve Mo! Ik hou het bij de eerste 2 letters omdat dat goed voelt dat zo te doen!🤣 Jij bent zo’n waanzinnig mooi mens! Ik geniet van wat je deelt op Facebook.. ik sta er precies zo in, het is zo fijn als mensen echte positieve universele berichten delen. Ik heb heel veel aan je, ga alsjeblieft door! Powerhouse van de Poweracademie 😘😘😘

 20. Beste Mohammed,

  Wat heb ik veel van je geleerd! Zoveel goed wat ik toepas op mijn leven. Al sinds 2016 heb ik voor het eerst een webinar van je morgen volgen en sindsdien is mijn avontuur naar innerlijke rust en gezonde leefstijl begonnen. Ik zit zo goed in mijn lichaam en geest en daar wil je je voor bedanken want jij hebt me geïnspireerd en blijft me inspireren. Moge al het goede die je uitzend 100-voudig terugkeren in goedheid voor jou en je gezin! Bedankt voor alles!!! Mvg Narjesse

 21. Lieve Mohammed, dank je wel voor het delen van deze bijzondere boodschap. Ik ontvang ze zelf ook regelmatig, fijn om te weten dat er op ons wordt gelet en dat we advies en begeleiding krijgen. Bless you!

 22. Fijn dat je dit bericht van jouw moeder met ons deelt. En ja, we zijn onderdeel van een groot geheel. We zijn goed zoals we zijn en we mogen leven in het licht.

 23. Wat een mooie ervaring Mohammed,dat contact met je moeder. Ik krijg er een warm gevoel van. En wat ze tegen jou zegt: het klopt zo helemaal . Van jezelf houden valt niet altijd mee, zeker niet als je veeleisend bent, iets wat ik nogal vaker was. Altijd vo nd ik wel puntjes die niet goed waren aan me. Ik weet niet of het komt door ouder worden o f de afgelopen lockdown tijd , maar ik ben anders gaan denken en ben ook milder voor mezelf. En ik hou meer van mezelf en geniet van alle kleine dingen. Dankje voor t delen van je moeders berichtje💖

 24. wat ik wil zeggen, er is echt meer tussen hemel en aarde. soms voel ik die verbondenheid die je niet ziet maar er wel is. ook het verdriet voor degene die het niet zien, en mij voor gek verklaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0