energieplus

Energie is alles.

Leestijd: 3 minuten

Vind je het interessant? Reageer en deel!

Het is belangrijk om te beseffen dat alles energie is.

Niet alleen materie trilt rondom een bepaalde energiefrequentie maar ook gedachten. Ons lichaam is ook materie dat rond een bepaalde frequentie trilt. Gezonde voeding is bijvoorbeeld materie met een hoge trillingsfrequentie. Als je gezonde voeding eet kom je hiermee hoger in je energie. Hierdoor is de waarschijnlijkheid dat je je moe, depressief of futloos voelt vele malen kleiner.

Vele mensen stellen zich de vraag:

”Hoe word ik gelukkig” Een andere variant is:  “wat maakt mij gelukkig?” . Een vele malen krachtigere vraag is: “Hoe kom ik hoger in mijn energie?”

Energie heeft dus een zichtbare component(voeding) en een onzichtbare (emoties  bijvoorbeeld) component. Voor een goede gezondheid is het van belang dat aan beide aspecten aandacht wordt gegeven.

“Je kunt nog zo veel groene smoothies drinken als je erg boos of teleurgesteld bent is het dweilen met de kraan open”

Persoonlijk doe ik er alles aan om dagelijks hoog in mijn energie te zitten. Door hoog in je energie te zitten, heb je veel meer de leiding over je leven.

Tips om hoger in je energie te komen:

Omdat ik het al vaak heb gehad over het voedingsaspect, beperk ik mij bij de onderstaande tips tot de emotionele component van energie.
• Beperk je zoveel mogelijk tot de essentie! Vaak zijn we teveel bezig met “energie lekkende activiteiten” die ons afleiden van de essentie. Stel jezelf de vraag: “wat vind ik echt belangrijk?” Het leuke is dat deze activiteiten je energie ook verhogen! Leef vervolgens zoveel mogelijk naar deze waarden. Dit kan op relationele sfeer maar ook zakelijk kun je dit goed toepassen. Werk aan projecten die er voor jou toedoen, die je leven verrijken op een dieper niveau.

• Waak over je angsten en twijfels. Dit zijn twee menselijke emoties die 9 van de 10 keer eerder destructief dan constructief zijn. Als ik het hebben over ‘waken’ wil ik daarmee zeggen dat je deze emoties, herkent en er laat zijn, zonder dat ze met je aan de haal gaan

Een uiterst krachtige methode is om jezelf eraan te herinneren dat je al volmaakt bent zoals je bent los van hoe anderen over je denken. Als je twijfelt of je het waard bent kan ik daarop het volgende zeggen. JA, JE BENT HET WAARD. Je bent goed genoeg. Je bent het waard om jouw stempel te drukken op deze aarde. Ik geloof niet in toeval en geloof dat we alleen een doel hebben op deze mooie planeet. Dit doel is vele malen groter dan wijzelf. Door het focussen op je grootsheid maak je grote stappen in je energieniveau.

• Denk veel aan liefde, nog beter wees liefde! Liefde is de hoogste energie in het universum. Liefde in de breedste zin van het woord. Als ik naar de natuur kijk zie ik liefde. Liefde versterkt de eigenwaarde en vernietigd gevoelens van angst en boosheid. Als je maar genoeg van jezelf houdt zoek je niet naar zelfbevestiging.

• Top prioriteit bij discussies. Denk niet aan gelijk hebben, maar denk aan hoe kan ik hoog in mijn energie blijven. Nogmaals dit is top prioriteit! Wees niet boos of teleurgesteld in mensen.  Niemand is perfect. Gevoelens van boosheid, woede of jaloezie zijn gevoelens waar je jezelf ziek mee maakt.

Geef je kleinheid op. Hiermee doe je op energetisch niveau jezelf enorm tekort. Je zegt hiermee onbewust tegen jezelf. ”ik ben het niet waard”

Je bent geboren om te stralen (punt uit)

*Wees dankbaar. Je zou het niet denken. Met deze tip heb ik zoveel mooie dingen meegemaakt die met geen pen te beschrijven zijn. Soms schrik ik ervan hoe sterke en krachtige wezens wij zijn. Wees dankbaar! Wees dankbaar! Op een dag probeer ik zoveel mogelijk in een staat van dankbaarheid te verkeren. Thank you, thank you thank you gaat er door mijn hoofd.

Ik hoop dat ik met dit stuk jou heb kunnen motiveren om werk van je energie te maken!

Gezonde groet,
Mohammed Boulahrir

Deel dit bericht met je vrienden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Mis niets en ontvang wekelijks gratis
gezondheids- en persoonlijke groei tips.

Meld jezelf aan door hieronder je voornaam en e-mail in te vullen.

Wij houden ook niet van SPAM, dus wees gerust