AquaPure pesticiden reiniger

Groenten en fruit maak je nu gemakkelijk en goed schoon met deze AquaPure pesticiden reiniger.

Waarom zou je de AquaPure kopen?

Aqua LIne

Je hebt waarschijnlijk verschillende methoden geprobeerd om je groente en fruit schoon te maken, misschien wel azijn, natriumbicarbonaat of heet water. Hoewel deze methodes enig effect kunnen hebben, zijn ze niet erg effectief en hebben ook een negatief effect op de smaak en levensduur van je groenten en fruit.

Dit ligt anders bij de AquaPure. Dit handige apparaatje van zakformaat genereert met kraanwater en een snufje (Keltisch) zeezout actieve ionen, die pesticiden efficiënt afbreken en micro-organismen doden op een milieuvriendelijke manier. Hierdoor zijn er bij het grondig reinigen van je groenten en fruit geen irriterende of gevaarlijke chemicaliën nodig.

Door het apparaatje met een snufje zout in een bak met water op kamertemperatuur te doen, verwijder je binnen enkele minuten vele bacteriën, schimmels, meststoffen, parasieten, insecticiden, herbiciden, rodenticiden en fungiciden van je groenten en fruit!

Bewezen werking

Dit apparaat is getest door een geaccrediteerd laboratorium in Nederland, waardoor we zeker weten dat dit apparaat effectief is. We hebben ook rapporten opgevraagd van andere onafhankelijke laboratoria. Klik hier om deze resultaten te downloaden.

Hoe werkt de AquaPure?

AquaPure werkt door middel van elektrolyse.

De AquaPure elektrolyseert water (H2O) dat voorzien is van natriumchloride (zout, ook bekend als NaCl). Het proces geeft 2NaCl + 2H2O → 2NaOH + H2 + Cl2 (Elektrolyse). Zo ontstaan twee nuttige verbindingen: chloor (CI2, een sterk oxidatiemiddel en veel gebruikt ontsmettingsmiddel) en natriumhydroxide (NaOH).

NaOH en H2 worden geproduceerd aan de kathode en Cl2 aan de anode. (De twee ‘polen’ die je ziet als je het deksel van de AquaPure opent). Bovendien verschijnt natriumhypochloriet (oplossing gemaakt door chloor te laten reageren met een natriumhydroxideoplossing) als product van de volgende reactie: 2NaOH + Cl2 → NaOCl + H2O + NaCl

Er ontstaat dus natriumhypochloriet (NaOCl, ook een sterk oxidatie- en ontsmettingsmiddel). Zowel chloor (Cl2) als natriumhypochloriet (NaOCl) vallen de pesticidemoleculen aan en breken ze af.

Waarom is zout nodig?

Gewoon zout bestaat uit natrium en chloride. Een zoutoplossing bevat daardoor natrium- en chloride-ionen (Na+ en Cl-), die nodig zijn voor de elektrische geleiding. Ook helpen de chloride-ionen, zoals hierboven aangegeven, bij de vorming van chloor (Cl2), een sterk oxidatie- en ontsmettingsmiddel.

Door water, zout en elektrolyse te combineren wordt de moleculaire structuur van verontreiniging afgebroken, waardoor ze worden omgezet in onschadelijke niet-toxische stoffen. Wanneer de verontreinigingen onschadelijk zijn gemaakt zijn ze gemakkelijk weg te spoelen met water. Het resultaat is prachtig schone groenten en fruit.

Waarom zou je de AquaPure kopen?

bestrijdingsmiddelen

Gebruiksaanwijzingen van de AquaPure reiniger:

  1. Vul een teiltje of bak met water en voeg er een snufje zout aan toe (een achtste theelepel is meer dan voldoende), en roer nog even door het water heen zodat het zout goed oplost.
  2. Doe vervolgens de groente en fruit die je wil schoonmaken in het water.
  3. Plaats de AquaPure in het water en druk op de grote knop op de voorkant. Zorg dat de AquaPure goed onder water staat in het midden van de bak.
  4. Roer nog een paar keer de groente en fruit door de bak heen.
  5. Wanneer het blauwe licht uit gaat, is de cyclus compleet en het eten gereinigd. Laat het water weglopen en spoel je groenten en fruit nog even goed af. Bij een grote bak water met veel groene en fruit raden wij aan om 2 of 3 cycli te doorlopen voor het beste resultaat.
Tip: om de gebruiksduur van het apparaat te verlengen kun je beter 2-3 keer week een grotere hoeveelheid fruit reinigen, dan dagelijks vele malen 1 stuk fruit.

De AquaPure kan gemakkelijk opgeladen worden met het bijgeleverde USB-kabeltje dat voorzien is van magnetische aansluiting. Er zit een accu ingebouwd (volledig waterdicht) die tot ongeveer 30 cycli mee kan gaan wanneer het volledig is opgeladen.


Niet goede geld terug. Ik sta 100% achter dit product. Ik hou net als jij niet van sneaky regeltjes achteraf. Ben je achteraf niet tevreden? Stuur ons een mail en stuur het product binnen 2 weken terug en wij storten het aankoopbedrag terug.

Veelgestelde vragen

Is de AquaPure BPA- en PVC-vrij?
Ja, de AquaPure is 100% BPA- en PVC-vrij.

Wat zijn de afmetingen?
100 x 50 millimeter / 3,94 x 1,97 inch

Belangrijke opmerking
Het betreft hier de originele AquaPure pesticide remover van hoge kwaliteit. 

Hoe vaak moet ik de AquaPure schoonmaken?
Voor een optimaal reinigingsresultaat raden wij aan om uw AquaPure na elk gebruik even snel te spoelen.

Zijn er onderdelen die periodiek vervangen moeten worden?
De AquaPure is een eenmalige investering die is gebouwd om lang mee te gaan. Er zijn geen dure filters of andere onderdelen die vervangen moeten worden.

Kan ik de AquaPure in mijn spoelbak gebruiken?
Absoluut! Maar zorg ervoor dat u uw gootsteen vooraf goed schoon is.

Hoe lang duurt 1 reinigingscyclus?
1 reinigingscyclus duurt 5 minuten, afhankelijk van de hoeveelheid water die u gebruikt, moet u mogelijk 2 reinigingscycli gebruiken om het gewenste niveau van reinheid te krijgen. Je leest er alles over in je AquaPure handleiding.

Hoe lang gaat de AquaPure mee?
De AquaPure is gebouwd om lang mee te gaan, maar net als elk ander apparaat dat op batterijen werkt, heeft de AquaPure-batterij een levensduur die per gebruiker kan verschillen, afhankelijk van hoeveel producten ze elke dag wassen.

Volgens de hardware specificaties zou het, mits met zorg behandeld, in theorie ongeveer 10 jaar mee kunnen gaan. We schatten dat de gemiddelde gebruiker ongeveer 7 tot 10 jaar van zijn apparaat zal genieten en tot nu toe hebben we van nog geen één klant gehoord dat zijn apparaat met pensioen is gegaan.

0

Mis niets en ontvang wekelijks gratis
gezondheids- en persoonlijke groei tips.

Meld jezelf aan door hieronder je voornaam en e-mail in te vullen.

Wij houden ook niet van SPAM, dus wees gerust