oiiiotr89898iju7etgerhhiiirrfff

Liefde als medicijn: het belangrijkste aspect

Leestijd: 2 minuten

Vind je het interessant? Reageer en deel!

Tijdens lezingen stel ik vaak de volgende vraag: “Wat is het belangrijkste aspect van onze gezondheid?”

Vaak krijg ik dan zaken te horen als: gezonde voeding, geen stress of voldoende bewegen. Zelden krijg ik echter ik te horen hoe belangrijk liefde is. Liefde voor jezelf en liefde voor je mede mens. Klinkt dat niet mooi? Helaas kom ik steeds meer mensen tegen die niet volledig van zichzelf houden.

Wanneer we meer van onszelf gaan houden en deze liefde delen met onze medemens, worden we wie we in essentie zijn. We worden liefdevolle wezens.

Wanneer dit zo ver is, zul je zien dat het leven minder chaotisch is en dat we onszelf minder kwellen met allerlei pijnlijke overtuigingen die ons niet dienen.  Ook worden we als collectief minder uit elkaar gedreven, zoals nu het geval is.

Ik ben de afgelopen vijf jaar, liefde actief gaan toepassen in mijn leven en echt je wil niet weten hoeveel moois je dat brengt! Al slaap ik maar twee uurtjes dan nog ben ik niet moe. Als ik een uitdaging heb, verbind ik mijzelf met liefde.

Ik was als kind angstig, wilde erkenning en was veel bezig om mijzelf te bewijzen. Ik was chaotisch, dobberde doelloos door het leven en voelde mij soms leeg. Ik wilde gezien worden, ik wilde er zijn, maar begreep niet dat de kern was dat ik mijzelf niet zag.

Al eet je dan nog zo gezond, al eet je 2 kilo groente per dag. Als we emotioneel niet in balans zijn, blijft het dweilen met de kraan open.

Lieve mensen, we moeten gaan beseffen dat wat wij het leven noemen; vaak een grote poppenkast is. We moeten onze maskers af doen en tegen het leven zeggen: “HIER BEN IK. IK BEN MOOI, IK BEN PRACHTIG, IK MAG ER ZIJN!

Zolang we deze woorden niet in elke celkern voelen, blijven we zoeken en verliezen we het contact met ons hart.

Dus nogmaals:

Lief leven hier ben ik.
Ik ben PRACHTIG
Ik ben MOOI
Ik ben sterk
Ik MAG er zijn.

Vergeet niet:
Welk probleem er zich er in je leven ook aandient, jij bent 1 miljoen keer sterker en dat.

Warme groet,
Mohammed Boulahrir

Deel dit bericht met je vrienden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Mis niets en ontvang wekelijks gratis
gezondheids- en persoonlijke groei tips.

Meld jezelf aan door hieronder je voornaam en e-mail in te vullen.

Wij houden ook niet van SPAM, dus wees gerust